שלום

the mush

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

וואל, אני לא בידיוק חובבת תעופה, אבל חשבתי שאולי אולי אולי תוכלו לעזור לי. אז ככה
אני בת 15, וביוני אני טסה בפעם הראשונה לבד, דרך השדה תעופה של גרמניה, פראנק-פוד {ככה
}. חשבתי לי, ככה, שמכוון שאתם אוהבים לטוס, טסתם הרבה פעמיים דרך השדה הזה, ואולי, ככה במקריות תוכלו לסרטט לי אותו, ככה שאני לא אלך לאיבוד. מישו מתנדב
תודה מראש

פרנקפורט :)

קודם כל השדה תעופה הזה הוא פשוט ענקי, זה ממש עיר, יש בו סופרמרקטים, מספרה, תחנת רכבת וכו' וכו'... אני מאמין שאם תריצי חיפוש באינטרנט על השדה תעופה תוכלי למצוא מפה שתפרט לך יותר תהני בטיול.. ואת מחכה בפרנקפורט לטיסה קישור אם כן לאן? או היעד הסופי הוא שם?

the mush

New member
טיסה קישור.

כמובן. ואיך השדה התעופה החדש של הארץ
יהיה לי יותר קל כי אני מדברת עברית, אבל הוא מסובך
ותודע

the mush

New member
אממ..

מסובך. אני גרה בברזיל, אז הטיסת קישור לארץ. מבין

eagle701

New member
לא כלכך מסובך:|

שדה התעופה בפרנקפוט ידוע בההפרדה הקפדנית שלו לטיסות אלעל וטיסות לישראל ככה שזה לא בעיה להסתדר שם

the mush

New member
כה, עכשיו נזכרתי../images/Emo70.gif

זה חדר מבודד כזה, נכון
ולהגיע אליו זה מלא הליכה.. אז אם רוצים לקנות משהו או משהו כזה עדיף לפני, לא? או שאני מתבלבלת בשדה תעופה

אם אין באתר שלהם, תנסי בגוגל

בכל אופן - תהני בטיסה לבד ותשמרי על עצמך. באפריל גם אני טס (רק להולנד) פעם ראשונה לבד :>

copel

New member
בפרנקפורט

יש עמדות נחמדות דווקא של מידע אוטומטי, את פשוט מכניסה את היעד (כנראה סאו פאולו) ומקבלת ציור איך להגיע לשער. אם באים לקחת אותך מסאו פאולו כדאי לזכור לתת להם מספר טיסה כי יש טרמינלים שונים לטיסות של חברות שונות Boa viagem

העצה שלי:

בכל שדה תעופה יש דלפק לנוסעי טיסות מעבר.(Transit) והם ישמחו לעזור לך. תיתקלי בו מיד כשתעזבי את השרוול.

the mush

New member
לאלא. הפוך.

אני טסה מסאו פאולו לארץ. הפחד שלי הוא ללכת לאיבוד בגרמניה. בברזיל או בארץ, אין סיכוי
Geral sabe potugues por aqui, aconteceu algo que nao ficei sabendo?

HELLAS

New member
Nao tem problemas

העזרה בפורטוגזית מושטת לכל הנוסעים דוברי פורטוגזית בין אם הטיסה היא מברזיל לישראל או להיפך. Boa sorte

MrHankeY

New member
מנסיון שלי

קשה ללכת לאיבוד, יש שילוט בכל מקום אם את רוצה ללכת על בטוח, תבקשי בצ'ק אין בת"א או בסאו פאולו אסיסטאנס - דילת קרקע תחכה לך מחוץ למטוס ותביא אותך לגייט הבא.

HELLAS

New member
אין בעיה

מנסיוני בטיסות דרך פרנקפורט לברזיל (מהתקופה שאני גרתי בברזיל), ההודעות בנמל התעופה וגם השלטים בכל הנוגע לטיסות לברזיל הן גם בפורטוגזית. כמו כן יש גם צוותי קרקע של לופטהנזה אשר דוברים פורטוגזית. לא תהיה לך שום בעייה. נסיעה טובה !

למעלה