אני חדשה פה... קוראים לי ליבנת ואני מכורה לסריגת כיפות.. רציתי לדעת אולי מישהי יכולה להביא לי דוגמא לכיפה שיהיה סרוג בה הסמל של בני עקיבא על כל הכיפה, זאת אומרת שהאמצע של הכיפה יהיה האמצע של הסמל...
שלום לך גם אני חדשה רק כמה ימים.אני מאוד רוצה ללמוד לסרוג כיפה ולא מצליחההבן שלי שירת בגולני והוא מאןד רצה כיפה עם סמל של גולניניסיתי ולא הצלחתי.בסוף שילמתי למישהי בירושלים שתסרוג ליאך לא הייתה מוכנה ללמדאפילו קניתי חוט מתאים .אני כל הזמן מנסה ולא מצליחהאנא ממך אם אפשר הואות ברורות|סלינק|
שלום וברוכה הבאה לפורום שלנו! גם אני די חדשה פה, והבנות מאוד מוכשרות ותמיד מוכנות לעזור. Tatia העלתה לא מזמן חוברת עם הוראות לסריגת כיפות מא' ועד ת'. בתור סורגת מתחילה בעצמי מצאתי שזה מאוד מועיל. את ההסברים תוכלי למצוא אם תדפדפי אחורה בפורום. ההודעה נכתבה ב- 24/4 לאור בקשה של הבנות פה. שיהיה לך יום מקסים!
אבל הבעיה היא ש:א. זה מסובך להסביר בכתיבה.. את צריכה לראות איך סורגים... ב. אני לא יודעת איך מתחילים כיפה.. בד"כ אמא שלי מתחילה לי כיפה.. את יכולה לקנות ספר הדרכה.. יש ספר שנקרא "כיפה לדוגמא"... או שאם את רוצה אני יכולה לסרוג