שלום
|פיס|

עדן גפן

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif|פיס|

לא שמתי לב שפתחו שוב את הפורום החביב שלנו
יש פה כמה שחזרו לפה אחרי העונה הקודמת.. אני מהם. בקיצור, וואו. התגעגעתי לכל ה"בטיפול" הזה.. ישבתי בחדר ושמעתי מהסלון מנגינה מוכרת.. ותהיתי לשניה מה היא ואז כעבור כמה שניות קלטתי שזה של "בטיפול", רצתי לסלון וראיתי את הפרומו.. וואו. אני חייבת להודות שהייתי לא פחות ממאושרת. יום א'- טליה קצת מלחיץ כל העניין.. היא קיבלה אותו למשרד שלה בכל כך הרבה חום וחיבה ופתאום כאילו צפו לה לאט לאט במוח כל הזיכרונות מאותו טיפול שהיה כל כך משמעותי בשבילה.. אחלה ליהוק. יום ב'-המשפחה כן, אני לא זוכרת את שמם והם כבר עונה שניה. מה שכן, איתי, שאת שמו אני כן זוכרת, פשוט שחקן אדיר. באמת. הייתי בשוק בפרק הראשון איתו.. הוא פשוט משחק את המשחק הכי טוב שאפשר. עלמה זק קצת מיבשת אותי כשהיא מדברת.. נשמע כאילו היא קוראת מילים שנכתבו מהלב אבל לא קוראת מהלב. יום ג'-אפי ישר כשראיתי שמוני מושונוב מגלם את הדמות, אמרתי לעצמי שזה הולך להיות הטיפול הכי מעפאן כי יהיה הכי קשה בעולם לנתק אותו מהדמויות המצחיקות שהוא עושה בתוכניות אחרות.. אבל הוא הפתיע אותי, ובגדול. הוא פשוט נכנס לתפקיד שהוא משחק עמוק והוא נשמע כאילו הוא באמת אבא של רני שנסעה לה להודו והוא אוכל את עצמו פה עם התקפי החרדה.. פשוט יוצא לו מצוין.. יום ד'-טליה ראובן עומד מול אחת הדילמות הקשות שיש לו העונה נראה לי. טלי שרון משחקת נפלא. יום ה'-גילה אחח.. היום המועדף עליי.. שבו ראובן מדבר יותר מכולם.. שופך את הלב ומרוקן את כל השבוע.. אני כל כך מתרגשת שהוא מדבר על נעמה.. כאילו שזה זוג חברים שלי שכמעט היו ביחד ובסוף לא. אסי דיין נפלא כרגיל. הוא פשוט מדהים.. מעביר לי את כל התחושות שלו דרך אלפי מסכי זכוכית.. הוא פשוט מדהים. באמת.

סלינוש

New member
היי

לא יודעת אם את זוכרת אותי, אבל אני זוכרת אותך
מאוד לא הסכמתי איתך לגבי הטיפול של איתי וההורים (אורנה ומיכאל). אני דווקא חושבת שהנער שמשחק את איתי צריך עוד להתבגר ולעבור עוד כמה וכמה שיעורי משחק כדי שיוכל להוציא משהו טוב. דווקא הוא זה שנראה לי קורא טקסט, מאוד רובוטי כזה. ואת עלמה זק אני ממש אוהבת. היא תותחית. גם היא וגם רמי הויברגר. הדינמיקה ביניהם מדהימה. אני כן מסכימה איתך לגבי הפרקים של יום חמישי, (למרות שהם לא האהובים עליי - עד עתה, מבחינתי ימי רביעי לוקחים), אין ספק שהם מוצלחים מאוד.

עדן גפן

New member
בטח שאני זוכרת אותך../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif|פיס|

בקשר לטיפול של איתי וההורים אז כנראה שבאמת לא נסכים כי אנחנו כנראה רואות את זה שונה:] אבל בקשר לרמי אני מסכימה
הוא מעולה

squidward

New member
זה טיפול משפחתי,טיפול משפחתי יותר מורכב

בהרבה מטיפול רגיל פרטני של אחד על אחד.

למעלה