שלום

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך

KEiN

New member
שלום ../images/Emo70.gif

אני נמרוד בן 15 תיכף 16 אני חדש פה אני עוסק קצת בחלומות צלולים ומדעי הרוח... אני ישמח להשתתף בפורום (בתקווה שתקבלו אותי...) (LucidGuess אני מצטער שאני רודף אחריך גם לכאן
)...

KEiN

New member
שאלונת...

מה הם הדברים שניתן לרפא בעזרת דמיון מודרך?

לא הכל אבל הרבה מאוד

הלוואי והיה מספיק מקום לפרט. אתה מוזמן להצטרף אלינו בכיף ולקרוא קצת ממה שנדון פה.... דיברו כאן המון על סרטן וכו´. האם יש לך איזשהו תחום עניין שקשור בדמיון מודרך? שנה טובה! הגר

KEiN

New member
חלומות צלולים, ומדיטציה...

אלב עדיין לא הבנתי את העניין של דמיון מודרך לעומקו... היו הרבה דברים שהייתי רוצה לטפל בהם, ודמיון מודרך נראה לי אחלה של דרך... ולאחותי קוראים הגר- אז זה מוזר לי (חחח)... וחוץ מיזה זהו...

KEiN

New member
אגב ...

סתם שאלה בסיסית... באיזה מצב אני יכול להתחיל לדמיין באופן מודרך??

שלומות נמרוד!

אתה יכול להתחיל לדמיין בכל מצב. כשאומרים מודרך, הכוונה בד"כ לסיוע של מישהו שיושב מולך, מכניס אותך להרפייה ומוביל אותך לדמיין דברים שעלו לפני זה בשיחה מקדימה. אבל בעצם, אם מתחשק לך, אתה גם יכול לנסות לדמיין לבד. למשל, אם יש משהו שמפריע לך והיית רוצה לפתור, אתה יכול לנסות לדמיין את הבעיה, לתת לה שם, צורה וצבע ולדבר איתה (וזאת סתם דוגמא). זה גם לא בהכרח חייב להיות משהו שמפריע. אתה יכול לנסות לדמיין כל מיני דברים שיכולים לחזק אותך במובן הנפשי. שאלת שאלה נורא כללית... אני מקווה שהצלחתי לענות... הגר

KEiN

New member
הצלחת! תודה

רציתי רק לדעת עם צריך להיכנס למצב של טראנס מסויים...

מצב של הרפייה...

נקרא בלשון המנחים טראנס... אני אישית קצת מסתייגת מזה כי המילה הזו מתקשרת בעיני למצב שבו אתה נשלט. בדמיון מודרך המנחה מוביל אותך דרך תיאור בסיסי ובעזרת השאלות שלו הוא עוזר לך להתחבר ולהגיע למקומות, תלוי לאן אתה רוצה להגיע....אתה זה ששולט בתהליך ומחליט לאן תרצה להגיע...זה תלוי רק בך... הגר

למעלה