שלום

שלום../images/Emo70.gif

כיצד ניתן להמנע מכאבי מחזור? כתבתי הודעה זו כבר בפורום, והוצע לי לעסוק בספורט באופן קבוע... התחלתי לרקוד, וזה באמת משפר את הכאבים וההרגשה הכללית, אך, כיוון שאני סובלת מכאבים חזקים מאוד, הריקוד רק מפחית במעט את הכאב ולא מונע אותו לגמרי, וכך, אני מוצאת את עצמי שוכבת פעמים רבות במיטה, מתפתלת מכאבים, ולפעמים אף מוצאת את עצמי מתפתה לכדור... ברצוני להדגיש, שאני לא רוצה לקחת כדורים, הן מטעמים טבעוניים(ידוע לי שאדוויל/אדקס/אקמול מכילים סוג של חומר שכרגע שכחתי את שמו, המכיל עצמות של חיות מתות, ואני שומרת על זכויות בעלי החיים בקנאות רבה), והן מטעמים בריאותיים, שכן הבנתי שכדורים אינם בריאיים... אשמח להסבר מדוע הם אינם בריאים, וכן על עוד הצעות לשיפור ההרגשה ולהקלת הכאב.. תודה מראש

לוויתן ורוד אהלן.....

לא אין לי שום נסיון עם כאבי מחזור, סתם בגלל שאני גבר אבל קראתי פעם מאמר מאד מעניין ב"חיים אחרים" המתייחס לבעייה הזו זה היה מעניין כי ההתייחסות לנושא הייתה עוקפת תרופות במובן הזה של התבוננות במחזור ובמשמעותו כתבנו על זה פעם פה בפורום על איך שפעם ההתייחסות למחזור הייתה אחרת וההתייחסות לזמן המחזור כאל זמן מקודש לאשה זמן של התבוננות, רגיעה, לתת לגוף לעשות את שלו לשחרר יש ספר מופלא שנקרא "13 האמהות הקדומות של השבט" מאת ג'יימי סאמס הציטוט הבא הוא מהשיעור של אם השבט האחד עשרה הנקראת "אישה הולכת זקופה" שהייתה מאוד מצליחה בציד וברכיבה, והנה דבר לביאת ההרים לאם (עמוד 176) "את לימדת את ילדייך בני האנוש שנקודת האיזון בגוף האנושי היא האגן, אצל גברים חלל זה נמצא היכן ששוכנים אשכיהם לפני ההתבגרות המינית. אצל נשים חלל זה הוא הרחם. כאימהות כוח היצירה, הנשים חייבות להבין את תפקידן כדואגות לכל זרעי החלומות המחר במשפחת כדור הארץ וכיולדות דורות חדשים. כדי להשלים משימה זו, צריכה כל אישה לקחת על עצמה את המחויבות להקדיש את הזמן הדרוש לה כדי לפרוש בעת זרימת המחזור החודשי שלה, כאשר רחמה פתוח לאור. זמן ירח מיוחד הוא המועד שבו אמא אדמה מזינה את כל הנשים, אם הם מוכנות לבלות שלש שמשות ושלשה לילות שינה במהלך המחזור שלהן בשתיקה מוחלטת, כשהן הופכות לכלי קיבול לאהבה שיוצר המסתורין הגדול. בימים האחרים של מחזורן הן יכולות להיות עם אחיותיהן, לשתף אותן בחוויותיהן, ולעסוק במלאכת יד ובהרהור פנימי. במהלך זמן הירח שלהן יש לנשים את הכוח לזכות בכל האנרגיה המצויה בתוכן, מפני שרחמן פתוח לקבל. זו מסורת חדשה שאת יכולה להתחיל בה למען שבט בני האנוש, והיא תשמש גם אותך בגילוי אנושיותך" בהצלחה

תשמע...אתה מדהים ../images/Emo24.gif

ולך ליוויתן ורוד אציע לטפל בתופעה שחוזרת וכל כך מציקה. אני מאמינה שלהומיאופתיה הקלאסית יש מה להציע לך. חושי בטוב

|בהצלהלו דני....עכשיו יש לך הזדמנות

לבדוק מה היית בגלגול הקודם ואולי תהיה לך תשובה לגבי כאבי מחזור......

שלום לוויתן ורוד.

כל ההצעות טובות הן ובטח יש לך פטנטים משל עצמך. אם משהו מהם מביא הקלת מה עשי אותו. אם זכור לי נכון, בזמנו הצעתי לך להגיע לטיפול הומיאופתי שבו תבחר עבורך רמדי ( תרופה הומיאופתית ) באופן אישי. בשביל לבחור את הרמדי המתאימה עבורך, חשוב לראות את כל התמונה שלך הן מבחינת האופי המיוחד של הכאבים והן מבחינת שאר המערכות והמאפיינים הכלליים שמייצגים אותך. לצערי איני יכול לעשות זאת כאן על גבי הפורום, וכן מפאת היותך קטינה. בנוגע לתרופות כימיות והרכבן תוכלי לברר בפורום תרופות. אבל אוכל לומר לך שעל פי תפיסתי, התרופות הכימיות, מעבר לעינייני המצפון, אינן מרפאות אלא רק מקלות, לעיתים השימוש בהן מביא הקלה מבורכת, אבל זה ענין של בחירה. הבעיה האמיתית היא שהתופעות חוזרות על עצמן וזהו כבר מצב כרוני. מקווה שלא תסבלי מידי. אלישוע

ועוד משהו שאבקש לגביו עצה

חצ'קונים.. אני סובלת מהם מאוד...
אני משתמשת במשחות למיניהן, ובאנטיביוטיקה(כדורים) אבל זה לא עוזר כמו שאני רוצה... שמעתי על "הסבון של סבתא ג'מילה"...האם הוא טוב? והיכן ניתן להשיג אותו? ומה עוד ניתן לעשות עם הפצעים המעצבנים הללו? תודה מראש

תשובתי הקודמת עונה גם על שאלה זו.

הסבון של סבתא ג'מילה. יש כאלה שזה עזר לדיכוי הפצעים ויש כאלה שלא. בכל מקרה הטיפול הזה הוא חיצוני ואינו מפסיק את הסיבה להיווצרותם של הפצעים.

מה איתם ?

בשימוש אנטיביוטי כנגד אקנה בדרך כלל הטיפול הינו ממושך ובכל מקרה האנטיביו לא מפסיקה את הנטיה אלא גורמת להרעלה כימותרפית שגובה מחיר במערכות שונות. יתכן מצב שבטיפול אנטיביוטי עור הפנים יהיה נקי מפצעים אך יתחילו פטריות וגינליות, הפרעות במחזור, בעיות בתפקודי כבד וכליות ועוד כהנה וכהנה. ברוב המקרים תוך פרק זמן קצר לאחר הפסקת "הטיפול" התופעה חוזרת על עצמה וביתר שאת. אנטיביוטיקה מעולם לא ריפאה באמת כלום. זהו טיפול חיצוני, רעיל ושטחי. הדרך הזו אינה כדאית.

למעלה