שלום!
גיליתי אתכם עכשיו וזה ממש

netatata

New member
שלום! ../images/Emo8.gif גיליתי אתכם עכשיו וזה ממש

אחלה פורום . יש לי כל מיני ספרים על תרופות סבתא ןעל תכונות של צמחים ותבלינים. תמיד יש לי את הספקנות הפולנית שתוהה האם יש כאן יסוד מדעי שבאמת משפיע כי תמיד כששואלים רופאים הם אומרים שהכל שטויות וצריך לקחת תרופות וזהו. בכל מקרה בטח שואלים אתכם את השאלות האלו כל הזמן אז אני אשמח אם תתנו לי הפניה למאמר בנושא. חוץ מזה שהיתה לי פעם דלקת בדרכי השתן ואמרו לי לקחת כדורי חמוציות והן לא עזרו לי וגם היתה לי פיטריה בפעם אחרת ורוקחת המליצה לי לשים את שמן עץ התה וכך עשיתי וזה לא כל כך עזר אבל גם יכול להיות שלא עשיתי לפי ההוראות כי לא היו הוראות על האריזה. בכל מקרה יש לי שאלה- מה עושים כשכואב בקיבה ? לא צרבת אלא ממש כאבים בקיבה . יש לי את זה לסירוגין כבר יותר משנתיים ומאוד אשמח לאיזה דבר שיעזור. עוד שאלה - כשאני רוצה לקנות שמנים אתריים איך אפשר לדעת אם זה משהו רציני כי לפעמים ישנם דוכנים בקניונים עם בקבוקים שכתוב עליהם שמנים אתריים , האם אפשר לסמוך על זה? מצטערת על השאלות המעצבנות אבל אני בכל זאת אשמח לתשובה.
 

bflygirl

New member
שלום שלום, בבקשה כמה שאלות

בקשר לפיטריה זה קנדידה? ניסית קלורקס?(כדורים) תזונה נכונה? יש לך עדיין פיטריה? ולגבי הקיבה איזה מין כאבים אלה?(פשוט לא הבנתי) זה יכול להיות גם הפיטריה.... ולגבי שמנים הכי טוב ללכת לבית טבע ולבק מהמוכר את השמן הטוב כי בקלות אפשר לזייף שמנים לשמנים אתרים ותריך להיות מומחה בנושא את יכולה לשלוח לי תשובה במסר אם לא נוח לענות על השאלות בינתיים תה קמומיל לבטן כדאי ולעסות את הבטן בכיוון השעון עם שמן זית+לבנדר+ואפשר גם להוסיף קצת מנטה
 

netatata

New member
וואי , איזו הענות מהירה, ממש המון

תודה לכולכם.
אין לי פיטריה ולא דלקת עכשיו , פשוט פעם היה לי ודי התאכזבתי מהטיפול. קשה לי להסביר את הכאבים בקיבה, אני חושבת שזה קשור למשהו נפשי אבל זה פשוט כואב. אני גם לא יכולה לאכול הרבה דברים כי כל דבר מכביד לי על הכיבה וזה כואב. מעבר לזה תודה על ההמלצות. תה קמומיל באמת עוזר ואת העיסוי אני אנסה ואז אגיד איך זה.
 

bflygirl

New member
סורי שלא עניתי בחזרה

וקשה לגלות בדרך כלל מה המקור של כאבי בטן בקיבה גם רופא קונבנציונאלי ששולח אותך למיליון בדיקות לא ממש יכול לגלות מה המקור לכאבים אם הייתי במקומך הייתי מנסה רפואה סינית ורק בריאות
 
netatata../images/Emo24.gifברוכה הבאה,שאלותיך

לא מעצבנות, אני תמיד שמחה לענות. לשאלתך,כאבים בקיבה,רצוי לפנות לרופא,כדי שתדעי קודם כל במה מדובר, ולגבי דלקת בדרכי השתן. הנה תערובת למריחה ,עיסוי בבטן תחתונה. בקבוק זכוכית בגודל של 100 סי,סי. 8 טיפות שמן אתרי ארז. 8 טיפות שמן אתרי גו"ניפר=ערער ענבות. 15 טיפות שמן אתרי טיטרי. 5 טיפות שמן אתרי סנדלווד=עץ הסנדל או עץ האלמוג. לערבב את 4 סוגי השמנים יחד. להכניסם לבקבוק,ולתוך הבקבוק להוסיף שמן צמחי שקדים מתוקים. יום טוב ושבוע טוב.
 
כאבים בכיבה ../images/Emo3.gif

קודם ללכת לרופא כדי שיתן לך לעשות בדיקות על מנת לשלול חיידקים כלשהם ושאר תחלואים. ואם לא ימצאו כלום תמצאי לך מטפל הוליסטי שיעזור לך בדרך. כאבים בקיבה יכולים גם להעיד על רגשות מסויימים, תזונה לקויה, ועוד. מניסיון אישי נטורופתיה ורפלקסולוגיה עשו לי פלאים אחרי מיליון בדיקות שלא מצאו בהן כלום. רפואה שלמה ובהצלחה
.
 
../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif כמה זמן לא הייתי פה

אני שקוע בלימודים עד זקיק שערותיי האחרון שעל קרקפתי
אללה יוסתור
. אחרי השבוע הזה לא רוצה לראות יותר ספר פתולוגיה
.
.
 
למעלה