אוקי אז../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif
ככה אני ינסה לתאר
נכנסים לחדר, ויש שולחן מחשב שהוא בצורת (-ר-) פינתי כזה
\ בצד אחד בקיר יש לוח מודעות שצבעתי אותו מסביב בורורד ממש ממש זוהר
ובצד השני יש שתי מעדפים אחת מעל השני שמלוכסן קצת
, ויש למעלה ולמטה המון פיצקפס פסלים ודברים קטנים וכל זה, על שולחן המחשב שהוא גדול, יש בצד מראה בצורת לב ויש מסיבב פרווה ורודה(הספתקם להבין שאני אוהבת ורורד
), ועוד כל מיני קישקושים
ליד שולחן המחשב יש לי את המיטה הגדולה הזוגית, ענקית ממול למיטה יש לי מן שידה פינתית גם כן, שהיא עגולה מקדימה עם שתי דלתות, בצבע ווש סגול, הקיר שלי צבוע בצבע אפרסק שמנת ממש בהיר חלק חושבים שזה אפילו לבן, ורק חצי מהחדר צבוע בצבע אפרסק עם ספוג כזה-: אני לא רוצה לשנות כלום בחדר אני אוהבת אותו כמו שהוא
, ויש לי גם תמונות קטנות וזה עיזבו
עכשיו יש לי אחות תאומה, והחדר שלה ניראה כזה בוגר ואני מתחילה להרגיש ילדותית, אני לא רוצה לשנות כלום בחדר, אני רק רוצה עכישו לקנות מצאיים, ותעזרו לי לשלב בצבעים יפים של הכריות של המיטה (סידן) ושל צבע הפוף ובגלל שכל החדר תינוקי כזה, אני רוצה מצאים שייעשו את החדר קצת פחות תינוקי, אז בהתחלה חשבתי לקנות שתי ציפיות לבנות וסדין בג'ז ופוך בצבע בורדו אבל לא ניראה לי עכשיו, אני לא צריכה שזה יתאים לרהיטים, אני פשוט רוצה, צבעיים מצידיד שלא יתאימו אחד לשני לכריות ולפוף אבל שייראה יפה אחד עם השני ולא ייראה תינוקי מידי, שייעשה את החדר קצת יותר בוגר, הבנתם?
תודה