שלום

שלום../images/Emo85.gif

יש לי חדש קצת תינוקי עם המון פיצפ'קס כיח אני אוהבת, אבל אני לא אוהבת שהוא ניראה תינוקי והכל, יש לי מיטה ענקית בחדר, ואני רוצה לקונת לה מצאים לפוך, מצאים לסידן ולשתי כריות איזה צבע כדי לי לכלכ דבר שהיילך יפה ביחד ושייעשה את החדר פחות תינוקי תודה

melodynoa

New member
תרגום../images/Emo140.gif

יש לי חדר קצת תינוקי עם המון פיצ'פקס כי אני אוהבת, אבל אני לא אוהבת שהוא נראה תינוקי והכל, יש לי מיטה ענקית בחדר, ואני רוצה לקנות לה מצעים מפוך, מצעים לסדין לשתי כריות. (כריות ושמיכה מפוך ולהם מצעים) איזה צבע כדאי לי לשלב (?)דבר שילך יפה ביחד ושיעשה את החדר פחות תינוקי. לא כל כך הבנתי... יש לך חדר שנראה תינוקי כי יש בו המון פיצ'פקס. יש לך כבר שמיכה וכריות פוך? או שאת רוצה לקנות? למה את רוצה להתאים את המצעים? אפשר לצבוע את החדר בצבעים אחידים, בוגרים יותר, ולשים מדפים סולידיים כל שיראה יותר מסודר, כי אני מניחה שהפיצ'פקס שלך צבעוניים... לחילופין, הפתרון הקל יותר הוא לשים על המדפים הקיימים מין מפה-מפית בד בצבע אחד, בלי ציורים וכו'. תארי לי בבקשה עוד את החדר שלך, ואם יש לך תמונה אז יותר טוב. איפה הפיצ'פקס נמצאים? בכל מקום? תינוקי זה בדר"כ צבע. ידיות ורודות לדוגמא, אפשר להחליף ללבנות, תמונות ילדותיות של דובונים, אםשר להוריד ולהחליף בתמונות. אם זה נראה לך תכתבי ונמצא איזה סוג תמונות את אוהבת. כמובן חושב גם התקציב שיש לך. את חמודה, אני צריכה עוד פרטים.

אוקי אז../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

ככה אני ינסה לתאר
נכנסים לחדר, ויש שולחן מחשב שהוא בצורת (-ר-) פינתי כזה
\ בצד אחד בקיר יש לוח מודעות שצבעתי אותו מסביב בורורד ממש ממש זוהר
ובצד השני יש שתי מעדפים אחת מעל השני שמלוכסן קצת
, ויש למעלה ולמטה המון פיצקפס פסלים ודברים קטנים וכל זה, על שולחן המחשב שהוא גדול, יש בצד מראה בצורת לב ויש מסיבב פרווה ורודה(הספתקם להבין שאני אוהבת ורורד
), ועוד כל מיני קישקושים
ליד שולחן המחשב יש לי את המיטה הגדולה הזוגית, ענקית ממול למיטה יש לי מן שידה פינתית גם כן, שהיא עגולה מקדימה עם שתי דלתות, בצבע ווש סגול, הקיר שלי צבוע בצבע אפרסק שמנת ממש בהיר חלק חושבים שזה אפילו לבן, ורק חצי מהחדר צבוע בצבע אפרסק עם ספוג כזה-: אני לא רוצה לשנות כלום בחדר אני אוהבת אותו כמו שהוא
, ויש לי גם תמונות קטנות וזה עיזבו
עכשיו יש לי אחות תאומה, והחדר שלה ניראה כזה בוגר ואני מתחילה להרגיש ילדותית, אני לא רוצה לשנות כלום בחדר, אני רק רוצה עכישו לקנות מצאיים, ותעזרו לי לשלב בצבעים יפים של הכריות של המיטה (סידן) ושל צבע הפוף ובגלל שכל החדר תינוקי כזה, אני רוצה מצאים שייעשו את החדר קצת פחות תינוקי, אז בהתחלה חשבתי לקנות שתי ציפיות לבנות וסדין בג'ז ופוך בצבע בורדו אבל לא ניראה לי עכשיו, אני לא צריכה שזה יתאים לרהיטים, אני פשוט רוצה, צבעיים מצידיד שלא יתאימו אחד לשני לכריות ולפוף אבל שייראה יפה אחד עם השני ולא ייראה תינוקי מידי, שייעשה את החדר קצת יותר בוגר, הבנתם?
תודה

melodynoa

New member
הבנתי בערך...

קודם כל לא הבנתי את זה: "אני לא צריכה שזה יתאים לרהיטים, אני פשוט רוצה, צבעיים מצידיד שלא יתאימו אחד לשני לכריות ולפוף אבל שייראה יפה אחד עם השני ולא ייראה תינוקי מידי, שייעשה את החדר קצת יותר בוגר, הבנתם"? הבנתי שאת רוצה רק להתאים מצעים, אבל לא הבנתי להתאים אותם למה? את יכולה לקנות בלי קשר מצעים רגועים. לבן, כחול כהה... לא עולה לי עוד שום דבר בראש כרגע... הייתי מציעה לך להסתובב בחנויות מצעים, כי המבחר לא ענק... אני נותנת לך כאן שני קישורים, לכיתן ולורדינון (תראי איזה מצעים מדליקים יש בעמוד הראשון), תראי אם יש משהו שמוצא חן בעינייך. אם את רוצה להרגיע, תקני משהו חלק. למרות שאם את חושבת שזה יפה הצבעוני הזה, זה כנראה באופי שלך, ולא שאלה של בגרות, יש המון מבוגרים שאוהבים את זה, שימי לב לאחת הכותבות מתחת, ביקשה עיצוה צבעוני... אם את מאלה, תלכי עם זה, בלי רגשות אשם ובעסה, ואם את חושבת שזו ילדותיות, לא נותר לי אלא להציע לך למשוך את הילדות שלך עד כמה שאפשר... תהיי מה שאת, אל תנסי להיות אחרת. יש לך מיטת "קינג סייז"? יותר גדולה מהנורמלי? גם ככה יהיה קשה לך למצוא מצעים... החדר שלך נשמע מהמם! אולי תשקיעי בנו תמונה שלו? תצלמי אותו בשבילנו? בשבילי? אני אשמח מאוד!!! אני חושבת שיש הרבה שמחפשים כזה חדר. בהצלחה!

חח תודה רבה../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

אבל אין לי מצלמה דיגטלית שהייה לי פליים אני יצלם כלפינה בחדר ויביבא כן הוא מיוחד כזה
רבה רבה

למעלה