שלום
אני ליאת רוטנר

היתושה

New member
שלום../images/Emo9.gif אני ליאת רוטנר

קראתי פה שמישהי חיפשה אותי... אני אשמח לענות פה לאנשים שקראו את הספר! (ואני מתקנת את הטעות - לא כתבתי את הספר לאחרונה, אלא בגיל 14! הספר התפרסם כשעליתי לי"ב. עכשיו זה שנה אח"כ, ובדיוק סיימתי לימודים)

sagiberg

New member
היי ליאת../images/Emo24.gif יופי שאת כאן

שאלה- מה דירבן אותך לכתוב ספר בגיל כל כך צעיר ? מהיכן המשמעת וההתמדה ?

היתושה

New member
זה היה תחביב שלי

הייתי כותבת שעות. או מציירת. ממציאה לי עולמות דימיוניים משלי. הספר הראשון שכתבתי לי היה בגיל 8, ואורכו שתי מחברות גדולות. (משני צידי העמוד). הייתי כותבת עשרות ספרים כאלה... לא היו לנו כבלים וטלוויזיה שיעממה אותי, בילויים חברתיים היו בעיקר עם "חברה הכי טובה" ששיחקתי איתה משחקים דימיוניים שרובם פרי המצאתי. כשגדלתי קצת הספרים היו בשבילי חלק משגרת התחביבים הקבועים: כותבת ספר, שנחטף מיד לקריאה בידי החברות שלי, ואז מריצים צחוקים על דברים שבספר. כמה ממטבעות הלשון שהשתמשנו בהם בילדותי היו לקוחות מתוך עלילות הספרים שלי...

dawn35

New member
שלום ליאת

אני ספרנית ואמא לנערה שנהנתה מאוד מספרך! היא וחברותיה ביקשו שאברר אם את מתכננת לכתוב ספר המשך "לקיץ אחד ביחד" כי הן רוצות לדעת מה יקרה לגיבורי הספר כל השנה בפנימיה...

היי ליאת-טוב שאת פה!

קראתי את ספרך והבעתי כאן את דעתי-בגדול אני מאוד מעריכה את עצם זה שכתבת ושהספר קריא ושוטף וזורם,היו לי גם כמה נקודות ביקורת,כתבתי על זה כאן.אגב,כתבתי גם שאת ספרך קבלתי לקריאה מנערה בת 13 שהתלהבה מאוד מאוד. אם את כבר פה מעניין אותי לשאול-איך את רואה את הספר שלך היום-4 שנים אחרי שכתבת אותו? ועוד שאלה-מה את בעצמך אוהבת לקרוא?

shv2004g

New member
שלום לך!

אני רוצה לכתוב ספר אבל אין לי השראה. האם תוכלי בבקשה לכוון אותי וספר לי בבקשה איך את קיבלת את ההשראה שלך??? מה נתן לך השראה???

sisty

New member
אני חיפשתי אותך!../images/Emo9.gifשלחתי לה מסר אר-

ארוך רוך...
יאו.... אני מזה מעריצה אותה... רציני.... הלוואי עליי לכתוב כמוה....
...

למעלה