שלום
אשמח אם תעזרו לי

sandys

New member
שלום ../images/Emo9.gif אשמח אם תעזרו לי

אני בת 26, סטודנטית. באחת הסדנאות יש מדריך שמאוד מוצא חן בעיניי. אני לא מכירה אותו, כי הוא די חדש אצלנו, אבל הוא פשוט קסם של בחור
יצא לנו כמה פעמים להיות אחד על אחד (במסגרת הסדנא), נהנתי מכל רגע מהשנינות שלו ומן ההומור שלו. שום דבר לא גלש לתחומים אסורים (בכל זאת יחסים מורה-תלמיד), אבל הרגשתי שיש שם את הקסם והכימיה שיש בינו לבינה
שאלתי את הקלפים: מה - 3 גביעים הכוונות - מלך גביעים והרגשות - 7 מטות של X - אס מטבעות כלפיי - אס גביעים סיכום - 8 מטות אשמח אם תעזרו לי לפרש את הפריסה

sandys

New member
או שאולי הפריסה הזאת מתאימה יותר

תבחרו אתם - מה - נזיר פוטנציאל רומנטי - 8 מטבעות ביני - כוכב ובינו - אוהבים ב-3 חודשים הקרובים - אס גביעים סיכום - 4 מטות

batgalim

New member
הי סאנדיי ../images/Emo140.gif

לפני הפירוש - שאלה: האם בדקת / שאלת אם הוא נשוי או פנוי? תשובתך מאוד חשובה בכדי להבין את הפריסה כהלכה.

sandys

New member
מממממ נשוי הוא לא... לגבי פנוי -

לא יודעת. האם כתוצאה מכך הפירוש משתנה???

sandys

New member
אה, ושכחתי לציין שהוא בגילי פחות או

יותר (כי "מורה" נשמע נורא מבוגר)

batgalim

New member
הי סאנדיי.

כן, חשוב מאד לדעת אם הוא נשוי או לא והפירוש בהחלט יכול להיות שונה... מה - 3 גביעים הכוונות - מלך גביעים והרגשות - 7 מטות של X - אס מטבעות כלפיי - אס גביעים סיכום - 8 מטות מה - נזיר פוטנציאל רומנטי - 8 מטבעות \ ביני - כוכב ובינו - אוהבים ב-3 חודשים הקרובים - אס גביעים סיכום - 4 מטות אין לי כרגע הרבה זמן לפרש לעומק, אך בגדול נראה חיובי. הוא מעוניין בך הן לבילוי משותף והן לקשר קבוע, כשמחשבותיו רציניות בהחלט. בחור טוב...

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב סנדיי

מסכימה בהחלט עם בתגלים, נראה כי יש עניין רב גם מצידו ויש התחלה יפה של רומן. נסי לרמוז לו משהו...

למעלה