שלום

mirushi16

New member
שלום ../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

ראיתי את כל השלוש העונות ובפרק שהיה ביום שישי עלתה לי שאלה לראש...לא יודעת למה...אבל פתאום היא צצה
בעונה השנייה רובין פתחה את תא ההלבשה ונענעה את החזה שלה מול ג'יי מנואל.הוא כעס על זה וסיפר לטיירה והיא העירה לה על זה. ובעונה השלישית והנוכחית,בפרסומת לג'ינס נורל עשתה אותו הדבר...והוא לא אמר כלום :| מה השוני בינהן?

Dark Force

New member
מירוש ../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

ברוכה הבאה
ויש הבדל עצום- טיירה כעסה על רובין, כי היא לא הסכימה להצטלם בעירום, אבל בניגוד לכך הראתה את החזה שלה לג'יי ונענעה את זה. וזה נראה לה כמו ניגוד מטורף- ונורל עשתה ביינתים ה-כ-ל. תהני פה

רובין היתה מאמינה הדוקה

וכשהן היו צריכות להצטלם בעירום לפרסומת כלשהי וניתנה להם האפשרות של כאילו עירום(יש רצועות ותחתונים ואחר כך מתשתשים) רובין סירבה להצלם בכול דבר המרמז על עירום.. אז היא עשתה את זה.. זה מאוד צבוע... נורל מעולם לא התיימרה להיות מאמינה ושומרת.. היא אפילו אמרה שהיא אוהבת את הציצים שלה ואוהבת לחשוף אותם..

moranush5

New member
היא קראה לעצמה צנועה....

באותו הפרק ולא הסכימה להצטלם בעירום ממש באותו הפרק! זו הייתה די סטירה לעצמה! קיצור....היא אהבלה:/ אבל נכון כשאחת הבנות מהעונה הנוכחית הראתה את השיבן שלה כשהיה כתוב עליו משהו......העירו לה על זה!

oOBAGIRAOo

New member
שתי דברים

רובין הייתה בעונה ראשונה, לא שנייה. בלבול קטן
(
) ולשאלתך: רובין הייתה פשוט צבועה. היא הייתה ה"קדושה" המעונה (בכאילו) של העונה הראשונה. היא הייתה "חסודה", די שנאה את איליס על זה שהיא לא מאמינה באלוהים, וגם לא הייתה מוכנה להצתלם בעירום, וגם שהם הצתלמו עם בן, היא לא הייתה ממש מוכנה לגעת בו. היא הראתה לג'יי את החזה שלה. אה?! אין כאן קטילה מטורפת של האישיות של עצמה? וזהו. נורל פשוט מתוקה. אז מה אם היא התלהבה מהחזה שלה. היא לא קטלה את עצמה בצורה נוראית.

JULI4561

New member
בואנה אהבלה רצינית ... אני זוכרת את

זה... מזה שנאתי אותה באותו רגע כאילו היא ממש צבועה!!

mirushi16

New member
את מוזמנת לקומונה שלו ../images/Emo9.gif

הכתובת בחתימה שלי ומממ אורי כותב שם מידי יום

למעלה