שלום.....

שלום......./images/Emo9.gif../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

אני בת 14 1.60 ושוקלת 63 ק"ג..... אני רוצה עד הקיץ לרדת משהו כמו 5 קילו..אולי קצת יותר.... אבל 55 זה המקסימום(מה אני אנורקסית??) בקיצור....איפה כדאי להפחית?(פחממות,חלבונים...) ויש רעיונות לתחליפים לשניצלים מטוגנים? ולפסטות שונות?

shirin

New member
תשובה... מקווה שמספקת.. :)

קודם כול שיהיה בהצלחה, ואל תחשבי על כמה יש לך להוריד, ועד זמן מסוים תחשבי שאת עכשיו מתחילה לארגן לך את החיים שלך מבחינה של אוכל... אז בקשר לשניצלים מטוגנים, את יכולה לקחת את החזה עוף עצמו בלי הפרורי לחם, ולשים בתנור לטבל טוב טוב זה מעולה!!!!! עם עגבניות ופלפלים מבושלים!!! יש בזה רק 100 קלוריות!!!!!!!!!!!!!!! בקשר לפסטות, אם את אוכלת מנה בינונית של פסטה, לא שתיים וחצי כפות אלה מנה יפה עם רוטב עגבניות בלבד (לא שמנת!!!) זה רק 320 קלוריות... זה ממש לא הרבה בשביל ארוחת צהריים... חוץ מזה יש לי המון רעיונות נחמדים שאפשר להכין גם טעימים (!) וגם קלים... אם את מעונינת תשליחי לי הודעה למסרים.. שיהיה בהצלחה... שירין.

רוצה לרזות

55 ק"ג בגובה 160 נראה לי סביר. בכל מקרה, אם את רוצה לעשות דברים בצורה מאוזנת כדי לא לפגוע בגדילה והתפתחות שלך, כדאי לא לוותר על אוכל חשוב ומהותי, כמו לחם, פסטה, אורז וכדומה, על בשר, על מוצרי חלב, ירקות ופירות, אך כדאי לאכול פחות את האוכל המכיל סוכר ושומן בעודף, כמו ממתקים, עוגות, עוגיות, גלדות, שוקולדים, שתייה ממותקת וכדומה. זה לא אומר שאסור לאכול את הדברים האלה לגמרה, אך מעט ולעתים רחוקות. תחליף מצוין לשניצל יכול להיות סטייק עוף או עוף מוקפף או שיפודים או שוארמה מהודו או מעוף, אותם בהחלט מותר לטגן על שמן. גם פסטות מותר לאכול, רק לא בכמות גדולה מדי, ולא עם רוטב שמנת, אלא עם קטשופ, רוטב עגבניות, שמן זית וכדומה. למעשה, גם אם רוצים לרדת במשקל, אפשר לעשות זאת בקלות יחסית ובלי לוותר על אוכל אהוב. תוסיפי פעילות גופנית מתונה 3-4 פעמים בשבוע.

למעלה