שלום...

שלום... ../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

אתם לא חושבים שהיא מאוד דומה לסקאלי?
זהו "דיוקנה של אדלה בלוך באואר 1"(1907) של גוסטב קלימט
(הצייר האהוב עלי)

מממש ממש ממש ממש לא דומה לסקאלי

סורי אבל הציורים של הצייר הזה לא זוכרת את שמו.....לא צייר דומה לסקאלי ומאדלר ודבר שני קוראים לשחקנית ג'יליאן אנדרסון ודבר שלישי לדעתי יש פנפיקים בשביל דברים כאלה אבל אין לעולם לערבב בין עולם האומנות לעולם האקס פיילס זה איסור וטו!!!!!! לפחות זה דעתי בתור אמנית תמונה חמודה=>

היי!../images/Emo46.gif

1.אני יודעת שקוראים לה ג'יליאן אנדרסון!
2.מי דיבר על מאלדר? 3.אני ממש לא מסכימה, למה לא?לדעתי לאומנות תמיד יש מקום, לא משנה במה היא עוסקת. וכמה שיותר, יותר טוב
4.אני דובקת בעמדתי- שימי לב כמה העינים דומות 5.לצייר קוראים גוסטב קלימט(GUSTAV KLIMT)
והוא מ-ד-ה-י-ם. במיוחד בתור אמנית כדאי לך לחפש תמונות שלו- הוא ממש טוב(אגון שילה היה מאוד מושפע ממנו-אם את מכירה)

אני כמירה את הציורים שלו

למדתי עליו בתולדות קצת פשוט לא זכרתי את השם בו זמנית לא התכוונתי להכעיס אותך אבל אני לא מעדיפה לצייר אותם או משו כזה יכול להיות כי לי זה תמיד יוצא שונה אז הפסקתי בכעס על זה... חברות?

עוד פעם הפוצ'וני אחלה תמונה טוב שנכ

שכנעתםפ אותי.................................אומנות של פאנטים זה נחמד לאללה

orityemini

New member
משעשע למדי! :)

תודה! ואגב, הרבה אנשים חשבו שהמראה של ג'יליאן אופייני למאה 19 ואפילו לתחילת המאה העשרים. היו משווים אותה לדיוקנאות שצייר שכרגע ברח לי השם שלו צייר. וזו גם היתה אחת הסיבות למה ליהקו אותה לתפקיד לילי בארט (ששם היא דיגמנה תמונה) בסרט בית האשליות.

DarlingAdam

New member
לא שאני יודע משהו,

אבל טיציאן, אולי? בכל אופן, רק לפני שינוי המראה האחרון. עכשיו היא מאוד מאוד רזה ודי בלונדינית. איבדה את הקסם והמראה "התקופתי".

למעלה