שלום

שלום../images/Emo9.gif

לא ידעת שיש פורום מחזות זמר!!! ממש כיף למצוא! יש לי שאלה אני מקווה שתוכלו לענות לי עליה. במחזמר שיקגו מופיע השיר "ניו יור ניו יורק" עכשיו ישנה גרסא שאישה מבצעת את השיר,מישהו בבקשה יכול להגיד את שמה? תודה מראש

netmaster1

New member
אני חושב שאת קצת מתבלבלת

השיר ניו יורק ניו יורק לא מופיע בשיקגו, האמתי זה גם טיפה מוזר שיופיע שיר על העיר ניו יורק במחזמר שנקרא שיקגו:) השיר עצמו ניו יורק ניו יורק מופיע במחזמר On the town של ליאונרד ברנשטיין שהלחין את המוזיקה ומילים של בטי קומדן ואדולף גרין. אבל לפי דעתי זה גם לא השיר שאת מתכוונת אליו, את בטח מתכוונת לשיר שהגרסה המפורסמת שלו בוצעה על ידי סינטרה ולשיר הזה יש המון גרסאות וביצועים, של גברים ונשים, אז יהיה קצת קשה לעלות על מי שאת מחפשת ספציפית. ובמחשבה שניה, עבר המון זמן מאז שראיתי את המחזמר שיקגו, אז אולי אני בכלל טועה:)

Cabaret

New member
"ניו יורק ניו יורק"

השיר "ניו יורק ניו יורק" מ-on the town הוא לא השיר שאת חושבת עליו לדעתי, כי זה שיר שמבוצע ע"י שלושה גברים והאמת שהוא בכלל לא מפורסם. את מתכוונת לשיר שמתחיל ב- "start spreading the news"? כי אם כן אז הוא המחזמר "ניו יורק, ניו יורק" בעצמו שלמעשה הוא סרט מוזיקלי בכיכובם של רוברט דה נירו וליזה מינלי. הביצוע המקורי הוא של ליזה מינלי אבל הוא מזוהה יותר עם פרנק סינטרה שאימץ את השיר לחיקו.

Cabaret

New member
והלחן והמילים הם של היוצרים של שיקגו

אז בגלל זה התבלבלת.

אופס!!!כן../images/Emo6.gif

נתנו לי לשיר כמה שירים ממחזות זמר:S ופשוט מיהרתי ולא חשבתי
מצטערת על הבילבול טיפשי מצידיXD! ותודה!!

למעלה