שלום!

PaDF00t

New member
שלום! ../images/Emo9.gif

שאלתי בפורום תמיכה למה סקריפטים שאני מנסה להוסיף לא עובדים לי וכתבו לי שם שגולשים מסוימים יוכלו לשים סקריפטים זדוניים וכו' וכו' בכל מקרה, אני שואלת - למה שהמערכת לא תיתן לנו מאגר של סקריפטים? סקריפטים שימושיים סקריפטים משעשעים וכו'? וגם, בקשר לטיימרים - אוחח, תוסיפו עוד עיצובים, משהו פשוט יותר - ולא ציורי ומגושם כזה... בישראבלוג יש להם טיימרים םשוטים, מלבניים ונוחים. הטיימרים פה יפים ומעוצבים יותר, אבל פעמים פשוט אין להם מקום והם גם לא קשרים לעיצוב הבלוג
מקווה שתסכימו איתי

wranger

New member
שעון! שסופר! קדימה!

אוה, הכותרת של עצמי כל כך משעשעת אותי. אין לי מושג מה זה סקריפטים (לא, אין צורך להסביר, תודה), אבל מסכים לגבי העיצוב המגושם של הטיימרים. עוד דבר שמפריע לי בטיימרים, אגב, זה מה שכתבתי בכותרת - למה אין שעון! שסופר! קדימה!, לכל הרוחות? זה נראה כל כך פשוט, רק להפוך את הכיוון, לא?
טוב, בקיצור - ביחד עם השינויים המתוכננים בעמוד הבית, אמורים להיות שינויים גם בעיצוב הבלוגים. לא יודע איזה שינויים בדיוק (אם הבנתי נכון, לא יורידו אפשרויות עיצוב קיימות אלא רק יוסיפו חדשות. אבל יכול מאוד להיות שלא הבנתי נכון). כך שעם השינויים הצפויים אולי תקבלי תשובה להצעות שהעלית. חוצמזה, הצעות ייעול שכאלה ראוי להעביר למנהל הבלוגיה... אלא שכרגע אין כזה. אולי תנסי להמתין כמה ימים ולשלוח את ההצעה שלך במסר לעורכת הבלוגיה החדשה.

suki da yo

New member
שכחת להוסיף לכותרת "../images/Emo46.gif"

ו- 4 שנים לבלוגיה. ורשומת המיליון

PaDF00t

New member
בהזדמנות זו גם אוסיף

בישראל בלוג יש להם אפשרות לערוך את הפוסט ישירות בבלוג, עריכות בסיסיות כמו תיקון, מחיקה וכו'. אני חושבת שאם תוסיפו אפשרות כזו זה יקל מאודדד כי לפעמים אני מפרסמת פוסט, ואז כשאני קוראת אותו אני מגלה שגיאות מרגיזות וזה כאב ראש להיכנס לניהול וכל זה רק בשביל לעשות תיקון קטנטנצ'יק! אז, אממ תחשבו על זה
יומטוב - ומתי בא העורך החדש? המנהל החדש?

suki da yo

New member
שאלה טובה

אין לי מושג. אני מניחה שבקרוב. אני מציעה שתזכרי את הצעות היעול האלה למתי שהיא תחזור, כי כרגע זה ילך לאיבוד כנראה.

trigotrigo

New member
זה לא ג'אווה, זה ג'אווהסקריפט,

שהתגיות שלו נכתבות באותו פורמט של html, כלומר באותו הקובץ, ולכן שווה לנסות. זה לא אותו הדבר כמו JAVA. למרות זאת, לא ניסיתי עדיין להכניס קוד javascript, אז אני לא יודע אם זה עובד או לא.

TheWhiteTigris

New member
אני יודע מה זה ג'אווהסקריפט.

ומה שאמרתי עומד מעינו - כמדומני אי אפשר להכניס את הקוד. רק תגיות HTML וCSS. מצד שני, אין לתפוס אותי במילה, אני אומר רק את התשובה לשאלתי את המנהלים (שהיא הייתה, כאמור, לגבי הג'אווהסקריפט).

Bezalel P

New member
אין אפשרות להכניס סקריפטים לבלוג.

מכיוון שאפשרות כזאת ניתנת בקלות לניצול לרעה ופגיעה במערכת.

למעלה