שלום

ק קט קטי

New member
שלום ../images/Emo9.gif

היום צילמנו בסטודיו ואני אמורה להגיש שבוע הבא כסוג של פרסומת שכאילו תופיע בעיתון אני מאפרת מקצועית כפי שהבנתם ואני כרגע בקורס השתלמות בירין שחף. א. יש אפשרות לפוטושופ עדין..? ב. יש לכם אולי רעיונות לעיצוב ה"פרסומת" + מלל שאני יכולה להעביר כמסר שידבר אל קהל היעד שלי..? (חלק מהעבודה בקורס) רוב תודות !!!!!!!

NLO

New member
אני חושב שהייתי בוחר בזאת.

הבנדנה לא מסתדר לי עם כלה. אולי רק הייתי "מסדר" לה חיוכון אבל גם אם לא, עדיין זאת הכי נראית לי.

רק פרקר

New member
לדעתי הראשונה הכי מוצלחת.

יש בה משהו מיוחד עם החרוזים. ובשניה אני לא אוהבת את הזוית של העגילים, והשלישית קצת רגילה כזו. בקיצור - אני בעד הראשונה. קודם כל מה קהל היעד שלך? בעזרת התמונה הזו את מנסה למשוך קהל של כלות? איפור יום יומי? נערות? תנסי לחשוב מה היית רוצה להגיד להן (כמה שיותר צבע/צריך להתאים לפנים/איפור להזדמנויות מיוחדות זה אני) ויהיה לך הרבה יותר קל לנסח מסר. בהצלחה.

ק קט קטי

New member
גם אני חושבת.. תודה ../images/Emo13.gif

קהל היעד שלי הוא כלות ואירועים בעיקר לגבי ניסוחים - מודה שאני גרועה בזה...אני עדיין חושבת על משהו

רק פרקר

New member
כלות וארועים

אז זה צריך להיות משהו על "היום המיוחד שלך... " רוצה לקרוא אגדות או שהאגדה תהיה עליך? בואי נהפוך את החלום שלך למציאות... משהו מזה עוזר לך?

אם זה ככה..

הייתי מצטלמת עם איפור שיותר מתאים לכלות ושמה בנוסף את אחת התמונות ששמת פה ורושמת משהו בסגנון שאת מתאימה את עצמך אליה [לא עולה לי משפט כרגע
] כי יש כלות ובנות שיעדיפו איפור יותר נועז ואחרות יעדיפו איפור עדין יותר.. אז ככה את מראה לה את כל הצדדים שבך
מה שלא יהיה, שיהיה לך בהצלחה

ק קט קטי

New member
מה שעשיתי פה בעצם . .

זה להדגיש עבודת עיניים שמדברת לכל מתאפרת לכל אירוע :) יש צורך בטשטוש ופוטושופ או להגיש ככה ?

למעלה