שלום...

Deerest

New member
../images/Emo183.gifבואי, כנסי

המקום וירטואלי ומשתנה לפי גודל הפונטים. הנה, את יכולה לשבת שם, את רואה, שם בKeyסא מול הנוף. כשתצאי, אם תצאי, תהיי מישהי אחרת.

Deerest

New member
אוקיינוס...

את תסלחי לי שאני לוטש מבט אבל איני יכול להסיר את עיני מהכינוי שלך. זה מהרגע הראשון שראיתי אותו. נראה לי ש... בעצם..., האם תוכלי לספר לי מה עבר בראשך עד שהוא צף? ולו קצת, טיפין טיפין (או שרשור שרשור).

דיר דירסט.......

אם כבר אהבה... אז שתהיה רחבה וגדולה כמו האוקיאנוס.. מאשר
קטנה בים... בנוסף, לא יודעת מה עלה בדעתך באשר לניק שלי.... כשאני בחרתי אותו, נזכרתי שפעם כשהייתי תלמידה בתיכון, דיברנו בשיעור תנ"ך על אלוהים וכל אחד התבקש לתת תיאור או תכונה המתארת את אלוהים.... אחד אמר שהוא אל רחום וחנון (בשורוק כמובן,,חחחח
) אחד אמר שהוא אל מעניש, וכו' וכו' ואני (שתמיד היו לי יציאות מוזרות, אפילו כילדה!!) זה בדיוק מה שאמרתי: "אלוהים הוא אוקיאנוס האהבה".. המורה הסתכלה עלי במין מבט חשוד, ולא הוסיפה דבר... מה שהבהיר לי כי יש פעמים בהן יפה השתיקה.... אז ...... עכשיו זה הניק שלי! ונראה שמישהו ינסה לעצור אותי....חהחהחהחה

Deerest

New member
תחושות.

כשכתבתי נראה לי ש... התכוונתי לומר שכינוי כזה מביע משהו מאד עמוק וישן שחיכה להזדמנות כדי לפרוץ החוצה. ומה יותר הזדמנות מזו. מוזר=מיוחד על משקל קמצן=חסכן. עניין של נקודת מבט והשקפה. דבר שלמורה שלך היה בצמצום.

את דעתי על המורה לתנ"ך....

באמת לא הייתי רוצה להרחיב כאן מטעם העובדה שזה כבר ישן ואיני מעוניינת לבזבז אנרגיות לחינם... כבר מזמן השלמתי עם העובדה שהדברים שמלמדים בביה"ס אינם חינוך, אלא דרכי חינוך......

למעלה