שלום...!

Silly LoveSong

New member
שלום...!../images/Emo9.gif

אני אלינה, ואני חולה על בריטניה וכל מה שקשור בה. ערוץ ביביסי פריים דלוק אצלי 24 שעות ביממה. אני מאיימת על אח שלי כדי שהוא ישלח לי בקביעות תמונות (הוא גר בלונדון כבר כמה שנים והוא צלם מקצועי). אני שותה רק תה אנגלי (ארל גריי.. אחח.. התה הכי טוב בעולם!!!!). ואני מאוד מאוד אוהבת את התרבות הבריטית.. אחח.. מי ייתן ובארץ שלנו יהיו כאלה אנשים! אחרי הצבא אני מתכננת לעשות טיול ענקי בבריטניה - לעבור אותה מהצפון לדרום. אני רוצה לעשות טיול-שטח כזה, שיתפרס על מס' חודשים (4 חודשים מקסימום) ויכלול ה-ר-ב-ה הליכה ברגל, רכיבה על סוסים, נסיעות ברכבות, לינה בצימרים/בשטח (לא במלונות או משהו כזה..) וכו'. אני רוצה להתחיל מסקוטלנד ולרדת אט אט לכיוון אנגליה. להישתדל להיכנס לכל כפר עתיק אפשרי בדרך (יש לי שיגעון במקומות עתיקים/עתיקות בכלליות). מישהו יכול אולי לשער בערך כמה טיול כזה יכול לעלות?

ק א מ ל

New member
אמממ כמה אני לא יודעת

אני רק יודעת שאני עשיתי טיול כזה אבל רק חודש התחלתי מלונדון שם עברנו אט אט צפונה עד אינברנס (לקחת בחשבון סקוטלנד זה מעבורות) וחזרנו דרומה היינו בוולס, בליברפול, מנצ'סטר, בירניגהם ועוד כמה ששכחתי בדרך והגענו עד קורנוול (הכי בדרום) וחזרנו ללונדון. *אני יודעת שווילס זה חבל ארץ והאחרים זה ערים פשוט חסחתי בשורות *בסקוטלנד היינו גם באדינבורג, גלזגו ובכפר ששכחתי שמו פאק זה היה לפני 4 שנים להתחשב. בכל אופן סבתא ממנה הכל כך שבמחיר אין לי שמץ מה שכן אם בא לך המלצות חוויות וכו את מוזמנת. יום טוב

kyliefan18

New member
תעבדי ותחסכי בערך

50 אלף שקל. ואל תעברי בווילס כי חרא שם, כל האנגלים שונאים את הוולשים. סקוטנלד היא לא אנגליה ולדעתי כדאי לך להתרכז רק באנגליה כדי לא לבזבז זמן וכסף על סקוטלנד (למרות שהיא יפה ושווה ביקור). באנגליה - יש מקומות זולים מאוד רק צריך לדעת אותם. וכדאי לא לבזבז המון כסף בלונדון...

ק א מ ל

New member
לדעתי סקוטלנד שווה ביקור

אפילו יותר מאנגליה (טוב שווה בשווה אני מתייסרת פה) וגם ווילס שווה אם כבר נוסעים והכל לקחת יום אחד לווילס לא יכול להזיק

kellys

New member
טיול

אומנם אני לא יכולה לתת לך עלויות אני מעריכה ש50 אלף כמו שהמליצו לך זה סכום מאוד הגיוני כי בריטניה לא זולה אני מסקוטלנד ובהחלט לא הייתי ממליצה לפספס אותה אם כבר אין צורך במעבורת בכדי לחצות בין סקוטלנד לאנגליה זה יותר מאפשרי ביבשה מעבר לזה רכבות הן יקרות למדי עדיף אותובוסים ורגלי יש כל כך הרבה מקומות נפלאים לבקר בהם השאלה היא מהיכן את מתחילה את המסע שלך והיכן את מסיימת קחי בחשבון שאין טיסות ישירות לסקוטלנד חוץ מבקיץ וגם אז הטיסות מאוד מגבילות בכל מקרה אני בטוחה שאת תהני

למעלה