שלום

שלום ../images/Emo9.gif

לא ידעתי שיש כזה פורום.. אז.. ברוך הבא לי
יש לי כמה שאלות.. 1. הצינור שלי די נדפק, שטפתי לפני כמה ימים את הנרגילה שלי , ואח"כ שטפתי את הצינור.. אז יצאו מין חלקיקים שחורים קטנים ומים חומים.. מה לעשות? 2. מישהו מוכן להסביר לי איך מנקים נרגילה בצורה כי יסודית? 3. יש לי יותר מידי בריחות אוויר, באזור הראש והצינור, איך לסתום אותם? תודה מראש :) והנה תמונה של הנרגילה שלי

JustThomas

New member
נרגילה חמודה :)

בעיקרון אני רואה לפי התמונה שהצינור לא משהו הכי איכותי - עצה שלי - במקום לטרוח יותר מדיי, תעבור לצינור מזגן. עזוב מה שאומרים לך, זה הצינור הכי פשוט, נקי וזול. אם בכל זאת אתה רוצה לנקות את הצינור - כנראה שהוא מתחיל להחליד ולהתפרק מבפנים. כמה זמן כבר יש לך אותו? ובקשר לניקוי הנרגילה אתה יכול להתסכל בפורום בעמוד הזה וכמה עמודים אחורה ולמצוא מידע. בקשר לבריחות אוויר, תשיג לעצמך קצת איזולירבנד - (כמו סוג של מסקנטיייפ רק בלי הדבק - רצועת גמוי דקה מאוד כמו סלוטייפ) שבעזרתו אתה יכול ללפף סביב מקומות שבורחים אוויר. בכל מקרה, תבדוק את הגומיות - במיוחד בראש - לפעמים הגומיות או הראש לא מתאימים ב100% לנרגילה.

תודה :)

כבר הציעו לי לקנות צינור מזגן, אבל איזה אורך ועובי? והצינור הנוכחי הוא בא כשקניתי את הנרגילה.. הוא 4 חודשים איתי בקשר לבריחת האוויר - חבר בא ואטם לי את הגומיות, ועדיין יש בריחת אוויר
מסביב לראש אין בריחת אוויר

i dooo

New member
יש את הצינור מזגן הלבן המסולסל הזה

הצינור הכי טוב.... תקרע את הצינור שיש לך עכשיו ותקח את החלק שמתחבר לנרגילה ותחבר אותו לצינור מזגן...בהצלחה

JustThomas

New member
צינור מזגן כמו שאמרו

לבן כזה, עשוי מגומי, בלי ג'יפה בפנים. אם בא לך להשתדרג - יש גם שקוף, רואים את העשן - זה מגניב. לי עלה בערך 7 שקל למטר וחצי. (ללבן) רק תבדוק בקשר לגודל שלו לכניסה בחור של הצינור, הצינור מזגן לפעמים קצת יותר גדול בקוטר - תשחק עם זה קצת וזה ייכנס טוב.

למעלה