שלום

קליפס

New member
שלום ../images/Emo9.gif

יש לי שאלה ממש חשובה ואני מקווה שאקבל עליה תשובה למרות מספר המשתתפים הנמוך מאוד בפורום. אני בת 16 (י"א) ואני עוברת בעוד כחודשיים להוד השרון, אנחנו כרגע בעיצומו של המסע בעקבות הדירה ורציתי לשאול אתכם איזה אזורים נחשבים לאיזורים טובים? (לאו דווקא יזורי יוקרה..) ואיזורים עם ריכוז גבוה יחסית של בני נוער איכותיים.. :) אני פשוט ממש פוחדת מכל העניין ומתווכחת עם ההורים שלי שלא ישכרו דירה באיזור נטוש או מלא בזוגות צעירים. תודה!:)

La Gamba

New member
ובכן, זה תלוי מה את רוצה

יש הרבה אזורים 'איכותיים' שבהם יש בתים פרטיים, בעצם, רוב הוד השרון ככה. ישנם אזורי בתים פרטיים צפופים, ואזורים פחות צפופים, אבל מרוחקים (כמו נווה נאמן/נווה הדר) נוח לגור ליד הקניון בבתים בפרטיים אבל הצפופים כי זה קרוב לתיכון, לספורטן, לקניון והכל, יש שם מלא נוער. אבל גם באזור מגדיאל, מלא בבניינים או בדירות אין ממש בעייה. יש גם את מתחם 200, אזור בין כפ"ס להוד השרון. מאוד נוח בגלל הקרבה לרכבת, אמור לקום במקום תיכון עוד מעט, אין ממש גישה לאוטבוסים, וזה לא כל כך רחוק ממרכז העיר. אבל סה"כ, זה לא משנה כל כך, אלא אם את גרה במקום מרוחק (כמו גיל עמל/נווה נאמן/נווה הדר) הכל כל כך קרוב אחד לשני, ואני באופן אישי חוצה את כל העיר מדרום לצפון ב30 דקות בלבד. (בריצה)

למעלה