שלום!!! אני מתה על התכנית הזו!!! למרות שאני רק בעונה הראשונה בערוץ 10....
D dollface New member 19/10/05 #1 שלום!!!../images/Emo9.gif אני מתה על התכנית הזו!!! למרות שאני רק בעונה הראשונה בערוץ 10....
D dollface New member 20/10/05 #3 תודה!!! אני מתה על בן מקנזי ואדם ברודי!!! איזה מזל שבן משחק את ריאן, ולא צ'אד מייקל מוריי...למרות שהוא גם בסדר ...חחח....
תודה!!! אני מתה על בן מקנזי ואדם ברודי!!! איזה מזל שבן משחק את ריאן, ולא צ'אד מייקל מוריי...למרות שהוא גם בסדר ...חחח....
א ארץ השמש New member 21/10/05 #4 אוי אני מה זה שונאת את צ'אד ../images/Emo5.gif ב ובאמת טוב שבן משחק את ראין, כי הוא יותר אמיתי, צ'אד הוא קצת מזוייף בעיני. חוץ מזה בן מקנזי הוא הסיבה העיקרית שאני צופה בסדרה למרות שגם אדם יאמי לגמרי
אוי אני מה זה שונאת את צ'אד ../images/Emo5.gif ב ובאמת טוב שבן משחק את ראין, כי הוא יותר אמיתי, צ'אד הוא קצת מזוייף בעיני. חוץ מזה בן מקנזי הוא הסיבה העיקרית שאני צופה בסדרה למרות שגם אדם יאמי לגמרי
נ נשי נש New member 21/10/05 #5 בקשר לצ'אד המשחק שלו פשוט נורא נורא חלש לדעתי נכון הוא יפה אבל לפעמים המשחק שלו כל כך גרוע שבא לי פשוט להעביר ערוץ... בכל זאת... הסדרה חביבה ביותר
בקשר לצ'אד המשחק שלו פשוט נורא נורא חלש לדעתי נכון הוא יפה אבל לפעמים המשחק שלו כל כך גרוע שבא לי פשוט להעביר ערוץ... בכל זאת... הסדרה חביבה ביותר