שלום

שלום../images/Emo9.gif

רציתי להתייעץ איתכם.. ביררתי לאחרונה על כל מיני צימרים וחישתי משהו ממש מיוחד.. איכשהו, בלי להתכוון אפילו הגעתי לצימר מערה-'מערות הר השמש'... זה ניראה לי אחד הדברים המדהימים שיש.. עכשיו.. הבעיה היא..שלרוב עדיף להיות במקום שמישהו כבר היה כדי לא להיתאכזב מחוסר התאמה של מה שמוצג באתר ומה שמוצג בפועל במציאות.. מה גם שזה לא כלכך זול ואפילו די יקר [כ-700 ש"ח ללילה בסופ"ש לזוג] אנחנו מוכנים להשקיע את הכסף..במידה וזה באמת יתאים לציפיות שלנו.. אז..מישהו היה? שמע? ראה? את המערה המדוברת? אשמח לפרטים.. תודה רבה והמשך ערב נפלא!

א. לא ראיתי

ב. נשמע לי קיטש פלצני. ג. לא הייתי משקיעה את הסכום. חשוב לי בצימר שיהיה מרווח, מעוצב היטב, ויאפשר צפיה בנוף ייחודי (במיוחד כשזה בגליל). ישנם רבים כאלה גם בעלויות של עד 55 ללילה.

מיכאל K

New member
ל- מ ה פ נ ט ת

55 שקל לילה? את יכולה לדבר בלינקים, טלפונים, אתר? תודה מראש! אני מחפש בנרות צימר זול אני עוד לא בן 18 והמחיר מהווה בעייה אני צריך למצוא מקום ולראות כמה עולה בהקדם האפשרי כדי לחסוך את הסכום אים תוכלי לעזור לי אני יודה לך מאוד!

drtrip

New member
הי מיכאל, היא התכוונה ל-550 ש"ח ולא

ל-55 כמו שיצא לה.

אופס -:) סליחה

התכוונתי ל550 גג עליון. גם זה רק בסופ"ש ורק במקום מהודר המספק רמת שירות מצויינת. ואגב, חודשים כינואר-פברואר נחשבים לזולים בתיירות. רבים מהצימרים משכירים בסכומים של 400-450ש"ח ללילה לזוג בסופ"ש. לפני האביב, כמובן.

drtrip

New member
מהפנטת יקרה, אני חושבת שלכל אחד

יש את הטעם שלו... לכן אולי לך זה קיטש ולה זה יפה. אם יש לך צימרים נחמדים להמיליץ לה עליהם אז נשמח לשמוע.

דרטריפ חביבה

ברור שלכל אחד טעמו. משיטוט וצפייה התמונות המקום- לא אהבתי. וזו זכותי המלאה לציין זאת. מובן שאחרים יכולים לומר חוות דעת חיובית על האסתטיקה. כל הדיון מתקיים פה (אם מתקיים) רק על סמך השונות והגיוון ביון דעותיהם של הגולשים.

אוקי...

ואחרי הדיון המעמיק בנושא הטעם האישי שלי ובכסף שבא לי להשקיע... יש מישהו שיש לו משהו קצת יותר ענייני לומר? אני מצטרפת קישור של המקום.. תודה ולילה טוב..

למעלה