שלום

שלום../images/Emo9.gif

אני לומד בכיתה י"א ובתחילת י"ב מתכוונת לצאת משלחת לפולין. השבוע החלו ההרשמות ובקרוב מאוד יש לי ראיון ראשון עם הרכזת\יועצת של השכבה שלי והרכזת\יועצת של שכבת י"ב הנוכחית [אין לי מושג מה הן קשורות
] בקיצור, כמו שאני מכיר את עצמי, זאת הולכת להיות שיחה ממש מלחיצה. אני ממש רוצה להשתתף במסע הזה לפולין, אבל חשוב לי לא לתת להם רושם מוטעה. לא ציינתי אבל מבחינה לימודית\תפקודית\התנהגותית\חברתית\כלכלית\רגשית, אין סיבה שאני לא אצא
מחברים הבנתי שהם הולכות לשאול שאלות כמו: למה אתה רוצה לצאת? איך אתה מתמודד עם לחצים ופחדים? מה התכונה הכי רעה שלך? ועוד כל מיני שאלות של האם אתה מעשן\שותה\לוקח ואיך תסתדר עם השלמת החומר..
טוב, עם השאלה הזאת לא תהיה לי בעיה. אבל עם הראשונות שצייניתי, מה אתם יכולים להגיד לי לשים לב אליו? להדגיש כשאני עונה. אני מבין שיש את ההסבר הזה ש"זה חוויה ואני חייב לעבור אותה" ויש את הקטע של הקרובי משפחה שהם ניצולי\שרידי שואה אבל לי אין כאלה, וממש לא בא לתת להם את התירוץ הזה של ה"חוויה". אז אני רוצה קצת טיפים. זהו, מקווה שתעזרו לי
, תודה
[
אם יצא מגילה, אז סורי, לא התכוונתי
]

irashady

New member
אממממ

וואו יש כ"כ הרבה סיבות! אתה באמת לא יודע מה הסיבות שלך ליציאה לפולין? פשוט תלך עם מה שאתה יודע... אתה אמור לדעת יותר טוב מאיתנו למה אתה רוצה לצאת...

R e A

New member
הראיונות האלה לא נועדו

כדי להוציא את הטובים ביותר, אלא כדי למנוע יציאה של אנשים שיעשו בלאגן או שיוצאים בשביל הדיוטי פרי.[חבל מאוד שאצלנו לא עשו את זה]. לכן אני ממליץ לך להגיד את מה שאתה חושב. אם אתה טוען שאין סיבות שלא יוציאו אותך, אז פשוט תגיד באמת למה אתה רוצה לצאת. אין סיבה לשקר במקרה הזה. אין לך משהו יותר טוב להגיד? אל תתאמץ. תגיד שזאת חוויה שאתה פשוט חייב לעבור. אם אתה ילד טוב שלא עושה בעיות, אתה תצא.

Pukipsey007

New member
זיו ../images/Emo24.gif

אל תילחץ מהמבחנים האלה..זה סתם חארטה
אתה נשמע כמו בחור רציני, וזו באמת חוויה שחשוב לעבור.. במיוחד אם אתה מחובר לנושא ו..זהו, אם לא יקחו אותך תקרא לנו ונבוא לטפל בזה

onix 88

New member
תשמע

אתם סתם לחוץ מזה, זה באמת באמת שטויות, אתה לא הולך לראיון של המודיעין, סה"כ ראיון אצל רכזת שכבה או לא יודע מי, שרוצות לקבל עלייך רושם, אם אמרת שאין לך שום בעיות משמעת מסוימות אני לא רואה כל סיבה שלא תצא, אצלנו כל מי שעבר את הראיון גם יצא, הבעייתיים מלכתחילה ידעו בכלל לא לגת לראיונות האלה כי הבהירו להם שהם לא יצאו. בקשר לשאלות, זאת באמת חוויה שתיקח איתך לכל החיים, אין סיבה שלא תגיד את זה, אתה יכול להגיד שאתה רוצה ללמוד על המורשת שלנו, על העבר של היהודים ולחוות את המסע הזה. מאחל לך המון בהצלחה, שיהיה לך מסע מוצלח ובאמת שאין סיבה להלחץ.

../images/Emo9.gif

יש לי אופי כזה :| אני סתם נלחץ מכל דבר. אבל הצלחתם להרגיע אותי, ואני אהיה פשוט אני
תודה רבה לכם

למעלה