הי willo1 ../images/Emo13.gif
הנה התחלה של תשובות, אני מקווה שחברי פורום אחרים יוסיפו משלהם אני יכולה להפנות אותך למאמר בנושא
מהו אימון אישי ומה תפקידו של המאמן האישי כפי שהגדירו אותם חברי הפורום בדיונים שהיו כאן בפורום מדי פעם. שאר המאמרים בחלק
על אימון אישי יכולים לתת לך מושג כללי נוסף על התחום המקצועי הזה, כמו גם קריאה בדפי הפורום הקודמים. איך מגיעים לאימון האישי (אני מניחה שלכך התכוונת): ובכן, כל אחד הגיע לכך בדרכו האישית מתוך חיפוש פרטי אחרי דרך להביא לביטוי יכולות וכישורים, ורצון לעבוד עם אנשים ולסייע להם למצות את היכולות שלהם ולהגיע למקומות שהם יכולים ורוצים להגיע אליהם. אני יכולה לומר על עצמי שיצאתי בחיפוש אחרי מקצוע שבו אני יכולה להביא לביטוי את היכולות שלי שמאפשרות לי לנהל תהליך שמסייע לאנשים להוציא את המיטב שבהם. מה כרוך בכך: אחרי שבודקים מהו המקצוע והאם הוא זה שיענה לנו על הצרכים והרצונות שלנו, בוחרים בי"ס – גם זאת לפי התאמה והעדפה אישית - כדי ללמוד את המתודה של האימון האישי, ברוב בתי הספר חלק מהלימוד כולל סטאז' כלומר תרגול של אימון בפיקוח מאמנים ותיקים ומשם יוצאים לדרך. רוב בתי-הספר גם ממליצים למאמנים מתחילים להיעזר באימון אישי ע"י מאמן ותיק בתקופת התחלת העבודה המקצועית.