שלום

BarbiBarush

New member
שלום../images/Emo9.gif

קוראים לי בר, בת 15 וחצי
אממ בתחילת שנה הבאה [י''א] מתקיים מסע לפולין [כמו מדיי שנה בבית ספר] חשבתי על זה כמה פעמים... אבל לא לעומק אני לא יודעת אם לצאת למסע או לא. זה דיי מפחיד אותי אממ אני לא גם לא יודעת כל-כך איך זה הולך ומה עושים והכל אבל עדיין...
מה הייתם עושים? איך הייתם יודעים אם לצאת או לא? עלאיזה שיקולים צריך לחשוב? .......

תראי

עד לרגע שעליתי למטוס לפולין הייתי ב-1001 מחשבות והירהורים ופחדים בלי סוף. רוצה את דעתי הכנה? תשכיחי כל פחד או התלבטות ותסעי לפולין! אין שומדבר שמשתווה להרגשה הזאת..פשוט כלום!

כנסי

תראי אני כבר מהיסודי ידעתי שאני רוצה ויסע לפולין עם המשלחת זה היה חשוב לי אישית ובהתחלה ההורים שלי לא כ"כ רצו שאני יילך אבל בסוף שכנעתי אותם וטסתי.. ברור שכל השבוע שלפני הטיסה את מלאה פחדים מהלא נודע, איך יהיה?! מה יהיה?! אני אסתדר?! וכל זה אבל בשנייה שאת נוחתת בפולין כל הפחדים נעלמים והדברים מסתדרים.... נכון יש געגועים הבייתה אבל בשביל זה יש פלאפונים.... לסיכום אני אומרת לך תסעי זאת החוויה הכי גדולה שתיהיה לך בחיים אם לא תסעי אח"כ תתחרטי אני מתה לחזור לאחור ולטוס לשם שוב...

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif היי בר../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

ההחלטה היא החלטה שלך
תלוי בעיקר כמה את מחוברת לנושא; אצלינו המסע לפולין כלל הכנה מוקדמת [מספר מפגשים עם כל המשלחת, דיונים, יום עיון במשואה ומפגש עם המדריכה] וזה היה תהליך ארוך שאפשר לפרוש ממנו בכל שלב. בגדול, זה מסע מעניין ומרגש מאוד, ששווה לצאת אליו. אם יש לך שאלות ספציפיות את מוזמנת

למעלה