שלום

אסתי*

New member
שלום../images/Emo92.gif

הייתי מעוניינת במתן ייעוץ זוגי ופרנסה שמי הפרטי:2,4,6,1 שם המשפחה: 2,1,2,2,1 שם נעורי: 1,1,3,6,7,1 שם בעלי: 6,6,4,7 תאריך הלידה שלי: 5/8/65 תאריך הלידה של בעלי: 8/12/63 מספר הבית: 14/1 מקווה שמסרתי את כל הפרטים הרלוונטיים כייון שזה היעוץ הראשון שלי בתחום תודה מראש

עינת

New member
אסתי שבת שלום וברוכה הבאה../images/Emo39.gif

את מבקשת משהו מאוד כללי... מה זה יעוץ זוגי? כדי שאתן לך תשובה עלייך לשאול שאלה. כך גם לגבי פרנסה. כמו כן חשוב לי לדעת באיזה שם משפחה את משתמשת כיום וכמובן אם הפרוט המספרי של השמות הוא כפי שאתם נקראים ביום יום. ועד שתספקי לי את הפרטים המבוקשים אאחל לך
שפע ו
עינת

אסתי*

New member
היי עינת..אשתדל לפרט

היי השאלות שלי הן כדלקמן: היחסים שלי עם בעלי..האם לפרק את החבילה או לנסות לשקם אותה? לגבי הפרנסה..האם יש שיפור באופק או שתמיד הכסף יברח בין האצבעות? שם המשפחה שבו אני משתמשת היו הוא:21221 שאר פירוט השמות הוא כפי שאנחנו נקראים ביום יום אודה לך מראש על התשובות והיחס הנפלא הרבה אור ואהבה אסתר

עינת

New member
אסתי סליחה../images/Emo39.gif

מרוב עומס לא שמתי לב שהמשכת את שאלתך ולכן לא הגבתי. אף פעם איני יכולה לומר לאדם אם לפרק או לשקם,כיוון שהבחירה צרכה להיות רק שלך.אני יכולה לתת המלצות לשיקום או איך לסיים אבל רק לאחר שאת את הבחירה עשית... לגבי מצבך הכלכלי אני חייבת לומר שקיימת אפשרות חזקה במפתך לשתי תקופות חיים בהן מצבך הכלכלי אמור להיות טוב ואת נמצאת באחת מהן,ואם מצבך אינו מבוסס זה רק בגלל פחדים שמונעים ממך להתקדם.
שפע ו
עינת

למעלה