שלום

Scarlet Witch13

New member
שלום ../images/Emo98.gif

אני יעל, בת 14 וחצי מאיפשהו ביקום הנידח הזה.. חולה על תשוקות...!!!!!!! הדמות האהובה עליי היא אייבי... כי... היא אייבי! פעם אהבתי גם את שרידן... אבל היא מתחילה לעצבן אותי! כי היא כזאת עקשנית שבא לי לתת לה סטירה! וטי.סי לדעתי הוא הגבר הכי מטומטם בעולם. כמה קשה לקלוט מה עובר על אישתו?! כל פעם שהוא אומר: "סוף סוף הבנתי מה מטריד אותך איב" אני יודעת שעכשיו הוא הולך להפליץ איזה שטות שאלוהים יודע מאיפה הוא הביא אותה! טאביתה פשוט קורעת אותי! ולואיס פשוט כוסון! מיגל חתיך עולמי אבל למען האמת הוא פשוט חננה שצריך לזרוק את צ'אריטי ולהיות עם קיי שתראה לו באמת איך מכייפים...
ועד עכשיו לא הבנתי מה הבעיה של וויטני?! כאילו, היא אוהבת את צ'אד, זה ברור כשמש! אבל כל פעם שהם טיפה מתקרביפ היא מתנהגת כאילו הוא כרגע אנס אותה ומתחילה לצרוח עליו! מספיק יש לו צרות בחיים עם כל הסיפור עם ההורים שלו והנחיריים הענקיים שלו...
בכל אופן, אני מתנצלת מראש עם פגעתי במישהו כשירדתי על כמה דמויות פה. פשוט חשבתי, שמכיוון שזה פורום "תשוקות" צריכים לדעת מה כל אחד חושב, לא? אבל עם בכל זאת עיצבנתי מישהו, אז.. סורי.

TiptiponBoy

New member
מסכים איתך חלקית...

הדבר שהכי לא קרוב למציאות בהודעה הוא שמיגל חתיך עולמי. התיאוריה הזאת מצוצה מהאצבע! הוא נחמד אבל אוחצ'י ופוזאיסט מידי לטעמי...

Bow Wow2004

New member
זה מה שהכי יפה בפורום הזה

לעומת פורומים אחרים, זה הפורום היחיד שבו כמעט כולם מתעבים את שרידן. סתם עוד בלונדה פריחה מלוקקת גברית שבטח יום אחד יתגלה שהיא גבר שכלוא בגוף של אישה סאדיסטית פמיניסטית. לעומת זאת אייבי, שהיא המלכה אם של הפורום (המלך זה אני והמלכה זאת בקסטריט גירל), ללא ספק היפה ביותר, המוצלחת ביותר, והשחקנית הטובה ביותר. אליה מתווספת גם קיי שהיא הנסיכה, אין בה אף פגם וכל מי שמנסה להרוס בלונדה מטומטמת זכאי לקבל צל"ש ואזכור של כבוד בפורום הזה. על טי.סי דובר פה רבות והוא בהחלט מטומטם שלא כמו טי.מי שאותו גם כולם אוהבים (והוא לא גמד מטומטם ואסור להגיד עליו דברים רעים אחרת החסימה מהפורום הזה מובטחת). השנואה האולטימיטיבית פה ובכלל היא האנג'ל-ברט הכלבה המטורפת שבחוסר טאקט מופלא מופיעה תמיד מתי שלא צריך. היא לא קוטלת שהיא לא רצויה באף מקום והיא פראיירית שהיא כל רגע מחייה מישהו אחר. שהיא תמות נראה מי יחייה אותה. ניחוש שלי: אף אחד. נה נה נה, טה טה טה, בלה בלה בלה (אני פשוט קורא את מה שכתבת) ו...יופי, אני לא רואה אף מילה רעה על ג'סיקה. אוקי - התקבלת!

backstreet girl

New member
ברוכה הבאה.....

קוראים לי רוני ואני מקווה שתהני פה. אני חולההה על שרידן, נכון שהיא עקשנית אבל אני מאוד מזדהה עם דמותה. אני חושבת שהיא יפה וטובת לב...... אני חושבת ששואיס(שרידן ולואיס למקה שאת לא יודעת) הם זוג מושלם. אני אוהבת את אייבי כי.....כמו שאמרת כי היא אייבי. הליכה שלה,הדיבור שלה......הכול..... אני מסכימה איתך בזה שאמרת שמשהו לא בסדר אצל טיסי.... גם אני לא אוהבת את זה שהוא אומר...."עכשיו הכול ברור לי" או "איב,אני מאוכזב ממך."את צריכה לשממש דוגמא לוויטני וסימון"....ואז הא אומרת.."הו טיסי אני כ"כ מצטערת".... ואז הוא אומר "על מה את מצטערת. בסה"כ לא אכלת ארוחת בוקר"... ואם כבר הזכרנו את וויטני לפני 2 משפטים, אני מסכימה איתך שזה ברור שהיא מאוהבת נואשות בצ'אד ומתכחשת לעצמה.......

למעלה