שלום!

de-marcus

New member
שלום! ../images/Emo98.gif

שלום! אני חדש פה. מישהוא פה קרא את ספרי רשומות רומח הדרקון?

לינושית

New member
../images/Emo13.gif

היי אומנם לא קראתי אבל חברה שלי קרתה ואמרה שהספר ממש מהנה

דרגורן

New member
שלום וברוך הבא!

כמה כללי יסוד: 1. לקרוא את הודעת המנהלת
2. לא לשאול שאלות דביליות
(האם קראנו את רומח הדרקון, לשאול את זה בפורום כזה זה כמו לשאול את רייסטלין האם הוא קוסם
) 3. ואם אנחנו נענה לשאלה שלך ב-"כן" מה אז? איך אפשר לעשות דיון ככה? רצוי לשאול שאלות וגם לענות להן אם דעתך... 4. כאשר אתה עונה למישהוא, תבדוק אם הוא בן או בת.... (סתם לחיים ארוכים יותר) ואני קראתי את רשומות ואת ההמשכים שלפניו ואחריו, ויחסית אהבתי (לא סיפרי מופת אבל ספרים נחמדים....)

preacher

New member
ברכותי, דרגורן!

מונית לע. מד"ר. השרוך שלך מחכה במד"ריה. לבש אותו כל עוד אתה בפורום. אני תקווה שתהווה דוגמה חיובית לחניכים אה...גולשים. בברכה, שאול מופז, אפיפיור.

דרגורן

New member
../images/Emo3.gif ואתה פריצר מונית בזאת ל......

אלוהים! וכך שאול מופז (האפיפיור) יוכל לשאול אותך שאלות ברומו של עולם כגון: "מה השעה?" "מי דופק קפוד ים?" "כמה שוקל כדור הארץ?" "מה ההבדל בין FBI ל-CIA?" "WWF זה אמיתי?" וכו´ נ.ב. אתה מוזמן להופיע באייקון עם התלבושת החדשה שלך (ממולץ פשוט מדבקה עם המילה GOD) ת´אמת אתה צודק
אני אפסיק............

preacher

New member
לא, לא, תמשיך!

אל תיקח אותי ברצינות. התפקיד של אלוהים ממולא, לחילופין, ע"י איבנובה וקוני וויליס.

דרגורן

New member
אולי אני אהיה:

פאנטום הפורום
מה דעתכם? יהיו לי שתי זהויות ואז אני אוכל לעשות תרגיל של Good cop, bad cop.... הפאנטום יקטול, ודרגורן ינחם את האבלים.....

דרגורן

New member
יותר כמו דו-גופי, חד ראשי

זוג ראשים זה כאב ראש.... מה דעתכם לעשות תחרות ציורים/תמונות שמטרתה מציאת התמונה/ציור שתשב בתוך הכרטיס של המפלצת הדו ראשית? מצ"ב דוגמית...

הייזל

New member
אני חשבתי יותר בכיוון

של הדרקון הדו-ראשי מהסרט המצוייר "החרב הקסומה"

snift

New member
הוא באמת לא מתאים

פשוט דרקון חמוד מידי (וזמר גרוע !!!)

wiskin

New member
גם לי מותר?

די ברור לי שזה צריך להיות משהו בהשראת ניבן. זה מתבקש.

למעלה