שלום P-:

o0oSlipKnoTo0o

New member
שלום P-:

היי... אני חדשה ואני קוראת לפעמים בפורום, אמממ ואני דיי אוהבת את הרעיון של הפורום :)

o0oSlipKnoTo0o

New member
תודה :)

אממממ אין כל כך מה לספר עליי, יש לי שיער שחור ועיניים בצבע דבש שלפעמים נראות ירוקות חחחחח קראתי כתבה בפורום "מה הסטייה שלך" אז הסטיות שלי- בנים עם שיער ארוך, גאד אני אובססיבית לזה
אממממ אני מתאהבת בדר"כ בבנים שיש להם עיניים כאלה עמוקות שמושכות, אני צריכה בן אדם שיותר בוגר ממני ופיזית ונפשית, אממממ שמבין אותי, שמכיר אותי... אין לי כל כך עדיפות למראה חיצוני, ז"א אני לא מחפשת איזה ג'וני דפ או ג'ואי ג'ורדיסון, אבל כמו כולן אני רוצה גם שיראה נחמד... סבבה כזה... או לא חייב להיות איזה חתיך, פשוט שתהיה לי משיכה אליו, שיהיה אגרסיבי סקסי ומיוחד כזה...

Dark Muse

New member
אמממ

מצד אחד: "אממממ אני מתאהבת בדר"כ בבנים שיש להם עיניים כאלה עמוקות שמושכות..." ואז אחרי זה: "אין לי כל כך עדיפות למראה חיצוני..." את בת 16 בערך נכון? למה גם היית צריכה לספר לנו איזה בחור את מחפשת? השאלה היתה להכיר אותך יותר, איזה מוזיקה את שומעת (!) מה המצב הזוגי שלך אם בא לך לספר, מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי...

o0oSlipKnoTo0o

New member
התכוונתי

שאני לא מחפשת מראה חיצוני מיוחד, פשוט המבט של העיניים אמור למשוך אותי... לא, אני לא בת 16 חחחח אני אוהבת רוק, מטאל ופאנק... בעיקר רוק כבד המצב הזוגי שלי [?] דיי מוזר למען האמת. יש לי קשר מוזר... קשה להסביר את זה.... אני אוהבת לשמוע מוזיקה, לישון, אמממ להסתובב עם חברות, מסיבות, ים, בריכה... ולפעמים סתם לעשות דברים משוגעים :) אתם יכולים לשאול עוד אם אתם רוצים לדעת משהוא עליי...

o0oSlipKnoTo0o

New member
מממממ

אני פחות מ-16, אולי בהמשך אני אגיד בת כמה אני
נס ציונה, חרא של עיר. תלמידת חטיבה חחחחח אממממ מתעשרת מבייביסיטר... נחשב כעבודה?... אני חסרת חיים... סתם בצחוק.. אמממ מה אני יכולה לעשות בחיים?! לא יודעת, לישון... D:

Dark Muse

New member
נס ציונה זאת לא חרא של עיר

זה חרא של חור... סתם סתם!!
ברוכה הבאה.

נועם m

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

גם אנחנו דיי אוהבים אותו...
מה זה דיי?? הכי אוהבים אותו!

L y c a n

New member