שלום Rב לכולם.. כמה קושיות לי אליכם

lSanchezl

New member
שלום Rב לכולם.. כמה קושיות לי אליכם

אהלן חברי הפורום.. שמי אור ואני מתכוון לטוס בעוד כשלושה חודשים לבקר את חברי הטוב שעלה מארה"ב אלינו לארץ (אמו ישראלית), ולפני שנה חזר לשם. כיום הוא גר בוודלנד הילס ליד לוס אנג'לס עם משפחתו (אמו , ואחותו שמעולם לא עלתה לארץ). בכל מקרה יש לי כמה דברים שמעולם לא הצלחתי להבין.. א)אני בקרוב שולח בקשה לויזה, מה הסיכוי שאני יקבל לפי הנתונים הנ"ל - שוחררתי מצה"ל עקב בעיות לב מולדות (שוחררתי ושנה הבאה אני יעשה שוב את הבדיקות לאימות התוצאות לטווח הארוך), אמו של דניאל מסכימה לארח אותי בביתם, יש לי גם קרוב משפחה שם שמוכן לארח אותי לתקופה מסוימת ושניהם יכולים לקחת על חסותם שאני יחזור בתום התקופה שויזת התייר מעניקה לי. מעבר לכך האם יעזור לי לספר על לימודים אקדמאיים שאני מתכנן ללמוד אותם בארץ אחרי חזרתי, ועל השלמת בגרות? ב) לכמה זמן מותר לי לשהות בארה"ב????? לא הבנתי את זה אף פעם ובררתי המון פעמים.. כל פעם התשובה שונה... ג) בלי קשר כרגע, אני מתכנן בעתיד לנסות להשיג איזשהוא הסדר למעבר יותר ממשוך לארה"ב.. אולי לימודים, או עבודה. אם אפשר להרחיב טיפה על הנושאים האלו - בעיקר לגבי לימודים באיזה תנאים צריך לעמוד כדי שאוניברסיטה תתן לך את האשרה ותקבל אותך? ד) איזה דרך הכי פשוטה אפשר לקבל גרין כארד, או אזרחות מבלי שיש לי איזשהו קשר לארה"ב חוץ מהמלצות אולי מקרובים רחוקים שלי (בני דודים וכו') - (אני יודע שזה נשמע בלתי אפשרי) כי שמעתי על כישרון מיוחד שמקנה זאת, או אולי ביסוס כלכלי שמקנה זאת וכל מיני דברים כמו אזרח למופת, או משהו שבטוח יתרום לכלכלה בעתיד.. ולבסוף אם מישהו יכול לתת לי טיפים בסיסיים.. כל דבר העולה על הדעת מכרטיסי טיסה(הזמנות מראש, מחירים לעונה וכו') ועד קצת על המקום שאני ישתכן בו (מעבר ל"ראוד טריפ" שכולם עושים כשהם מטיילים שם).. בתודה מראש.. נ.ב. יותר מדי שאלות :) אז למי שיש כח לענות על כמה שבא לו. הכל יתקבל בברכה.

יובית

New member
WOODLAND HILLS

המקום שציינת WOODLAND HILLS נימצא מחוץ ללוס אנגלס. בעמק SAN FERNANDO VALLEY. הכביש המהיר המחבר את וודלנד הילס ללוס אנגלס הוא כביש 101 S שמיתחבר ל-405. גם במקום זה כמו בהרבה ערים בארהב, ישנם אזורים. אבל בגדול הוא נחשב לאזור טוב. כן, מתגוררים שם הרבה יהודים וגם הרבה ישראלים. אין בו איזה אתר תיירות אם אתה מחפש. אבל יש בה הרבה אזורי קניות ומולים.

למעלה