שלום Variety , מה נשמע ? מה חדש ?

שלום Variety , מה נשמע ? מה חדש ?

היי ! חזרתי לזמן מה אחרי תקופה של נסיעות סידורים ובלגאנים למרות וגם עכשיו יש לי דיי הרבה דברים על הראש, רציתי לשאול מה קורה עם האתר שלך, יש התקדמות ? האם נראה בקרוב איזו גירסה ראשונה של האתר שלך ? באיזה מצב הוא כרגע, מה נשאר לך ? האם יש אי אילו קשיים בהם אולי אוכל לעזור ? אחלה פורום בנית כאן, בקרוב אנסה להעביר גם את הפורום שלי לשרת נורמאלי ומהיר, אני מקווה שהוא יהפוך לנוח וידידותי יותר. היה מעניין מאד לקרוא את ההודעות החדשות. ביי ביי וחלומות צלולים ! אלון

Panther

New member
היי אלון!

היי, אני אורי מהפורום שלך. מה קורה? איפה היית כל הזמן הזה? אני כבר נכנס לפורום שלך די מעט, כי הוא מאוד איטי. אורי

היי אורי ../images/Emo13.gif

היי מה שלומך ? כמו שאמרתי חזרתי לזמן מה אחרי תקופה של כמה נסיעות סידורים ובלגאנים, לא שעכשיו יש לי יותר מדיי זמן אך אשתדל בכל זאת להיכנס לפורום בזמני הפנוי ולענות על שאלות. כן הפורום שלי אכן איטי למדיי ( ופעמים רבות גם לא עובד ) ואנסה לפתור את הבעיה ע"י העברתו לשרת אחר מהיר יותר. היתה סקירה קצרה על האתר שלי "חלומות צלולים" בעיתון מעריב לפני שבועיים בערך ראית ? אפילו נתנו תמונה של מסך הפתיחה של האתר ! ( זה היה במגזין האינטרנט והמחשבים "און-ליין" של מעריב שמצורף לעיתון פעם בכמה זמן ). שיהיו לך חלומות צלולים, ביי ביי אלון

Panther

New member
וואלה?

בד"כ אני קורא את אונליין, אבל לא תמיד אני זוכר לחפש אותו בעיתון.

זה היה במוסף של יום א´ ה - 1.7.2001

בדף המרכזי של המגזין בצד ימין יש חלק בשם "אתרים חלומיים" ושם נתנו סקירה על כמה אתרים בנושא חלומות, האתר שלי מופיע ראשון ברשימה
ואפילו שמו תמונה שבה רואים את החצי הימני של מסך הפתיחה שלי ( חצי שני היה של אתר אנגלי בשם "דוקטור חלומות" ) , הנה מה שהיה רשום בסקירה - "מדיי לילה כאשר אנו מחליטים סוף סוף להתנתק מהאינטרנט והמחשב ולשכב לישון מתחיל הראש שלנו לעבוד באמת. תהליכי עיבוד המידע שצברנו בתוספת דמיון מעולמו הפנימי של כל אחד מאיתנו משתלבים זה בזה ויוצרים את אשר אנו נוהגים לכנות "חלום". הסברים רבים ניתנו למהות החלום ולדרך היווצרותו, וכמובן - איך לא - למשמעותו. מוסכם על כולם כי החלום הוא מעיין דרמה לילית המורכבת משורת סצינות פשוטות ומורכבות, ולעיתים אנו תוהים אם הוא אכן המציאות. בהקשר זה של חלום ומציאות נחקרה תופעה הנקראת "חלומות צלולים" ( "Lucid Dreams" ), חלום צלול הוא למעשה מצב שבו אנו חולמים אך מודעים לכך במהלך החלום. אנשים שהתנסו בתופעה מדברים על רגעי קסם של ממש. אתר ישראלי מעניין בנושא יפרוש בפניכם שפע של הסברים על התופעה, כיצב תוכלו לחוות אותה בעצמכם, טכניקות וטיפים, פורום לדבר על זה ואף שתי תוכנות המתיימרות לעזור לכם להעביר את החלום הצלול בשלום. ( כאן באה כתובת האתר ... ) ביי ביי וחלומות צלולים, אלון

Panther

New member
וואו, מאוד מדויק

זה מאוד מדויק. נדמה לי שבהגדרה לאתר שלך בוואלה וכו´ נתנו הסבר לא מדויק. מי שכתב עליך שם בעיתון לא סתם הוסיף אתרים בשביל לכתוב את הטור השבועי שלו, אלא ממש קרא את האתר בפירוט. הם יצרו איתך קשר ואמרו לך שהם עומדים לפרסם אותו?

לא הם לא הודיעו לי ...

לא עלה בדעתם להודיע לי ( חוצפנים ... ) אבל מאחר ומישהו שמר לי את המגזין אז יש לי אותו וקראתי את הסקירה על האתר שלי. דרך אגב זו לא פעם ראשונה שמפרסמים את האתר שלי, בגליון "חיים אחרים" של חודש אפריל יש גם כן סקירה על האתר שלי וכמו כן נתנו פעם אחת את הכתובת של האתר שלי ברדיו ברשת א´ ואז דווקא העורך של התוכנית יצר איתי קשר והודיע לי כי הוא עומד לדבר על חלומות צלולים ברדיו ועל האתר שלי ברדיו, הוא היה מעוניין שאשתתף בתוכנית והוא יראיין אותי אך הסכמתי כל כך ובסוף הוא ראיין את דוקטור יוסיי באומהקר ( שנשמע דווקא מאד נחמד ) ובסוף הראיון הוא נתן את הכתובת של האתר שלי. ביי ביי בינתיים, אלון

ועוד משהו ....

דרך אגב רק תדע שהפירסום הזה בעיתון על האתר שלי לא ממש גרם להרבה יותר אנשים להכנס לאתר שלי ... בדרך כלל ניכנסים לאתר שלי בסביבות 90 אנשים כל יום ( שזה הממוצע ) ביום שבו פירסמו את הסקירה על האתר שלי ויום יומיים אחרי זה ניכנסו בערך 150 אנשים ביום לאתר שזה סה"כ פי 2 , וסה"כ זה ממש לא הרבה יחסית לזה שעשרות אלפי אנשים קוראים כל יום את עיתון מעריב ... וגם כשפירסמו את האתר שלי ברדיו ובמגזין "חיים אחרים" לא ראיתי שום הבדל במספר המבקרים באתר ... טוב ביי בינתיים אלון

ליטן א

New member
אני ראיתי את הכתבה ב

בחיים אחרים..... כלומר, אני לא ראיתי אותה, אלא אמא שלי (שהייתה מנוייה על העיתון) וביקשה ממני להראות לה איך נכנסים לזה...... ואז שכחנו שנינו מכל העניין.... שלשום חיפשתי פורומים מעניינים בתפוז, ונתקלתי בפורום הזה - ואז נזכרתי בכל הסיפור....... אני הולך להתחיל לנסות את זה.....

למעלה