שלום! XD

שלום! XD

הצטרפתי מחדש לתפוז! אממ אני תמיד מצטרפת לפורומים, פעילה בהם באופן כפייתי במשך יומיים ואז עוזבת אותו. במקרה הטוב, הייתי פעילה יומיים וחצי. אממ.. בואו נקווה שהפעם זה לא יהיה ככה. אני אידה, בת 14, נגד שביתת המורים, וגרה ב-07. אה, ואני חדשה פה. אז היי!

ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

שמחים שהצטרפת אלינו אידה , החתימה שלך לא ממש עודדה אותי
אבל אנחנו מקווים שיהיה לך מספיק טוב כאן איתנו ולא תרצי לעזוב אחרי יומיים וחצי !

חחחחחחחחחחח

איזה מעודדים מערכת תפוז. "יש לך 0 הודעות. יש לך 0 חברים. יש לך 0 תחומי עניין." ברוכה המצטרפת XD

שוצאן

New member
אידהאידהאידהאידהאידה../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

היי! זו בתאלXD

Dark Neko

New member
מאנצ'יז רולז!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

היי איידושקה! D: זו רעות XD. [מ-ט'6] ברוכה הבאה, השתלבות מהירה ותשארי!

ZiV GiLbOa

New member
היי אידושקה, זה זיו!!

מה שלומך? התשלבות מהירה!! למה את נגד שביתת המורים? בגלל שלא מגיע להם העלאה במשכורת ותנאים נוחים יותר או בגלל שזה משבית את הלימודים ואת סדר היום?

ZiV GiLbOa

New member
תראי,

את לא חושבת שמגיע למורים תנאים טובים יותר? וקחי דוגמא: המחנך שלנו (שאני לא אגיד את שמו) שאני בטוח שאת מעריכה אותו לפחות כמו שאני מעריך אותו, את לא חושבת שמגיע לו לקבל משכורת הולמת יותר, תנאים טובים יותר? וגם אם זה מפריע לנו התלמידים כרגע, אנחנו עושים את זה בשביל המורים שלנו, אנחנו צריכים לדעת שזה מלחמה משותפת של המורים ושלנו כדי שבעתיד ההשכלה בישראל תהיה גבוהה יותר. גם לי קשה עם השיבושים האלו וגם אני כבר מיואש אבל מה שמחזק אותי זה שאני עושה את זה בשביל המורים (המעולים) שלנו, כי מגיע להם!! *כמו ששמתם לב יש לי הרבה הערכה למורים שלי, כי מגיע להם, לחלקם לפחות,אני בטוח שמי שלומד איתי בבית ספר מסכים איתי*

לא הבנת אותי נכון.

זהו, שאני מאוד רוצה שהמורים יקבלו את התנאים שבאמת מגיעים להם (ומגיע הם הרבה יותר ממה שהם מקבלים) אבל אני מאוד מקווה שהמדינה תנצל את ה"עודף התקציבי" שיש לה בכדי שתוכל להעלות את המשכורת ולשפר את התנאים. ולא רק למורים אלא גם להרבה מקצועות אחרים כמו אחים שמקבלים גרושים, וההבדל ביניהם לבין המורים הוא שהמורים יכולים לשבות והם לא. אמא שלי סיפרה לי דברים מזוויעים פשוט על המצב של האחים והאחיות בישראל. בכל מקרה, אני מאוד מקווה שמשרד החינוך יקבל כבר החלטה, כי המצב כרגע לא מאורגן בכלל.

ZiV GiLbOa

New member
האחים והאחיות לא יכולים לשבות

אבל יכולים לעשות עיצומים שזה דבר שיטלטל את סדר היום בישראל. אבל אין מה לעשות, אכן יש מקצועות שלא ניתן לשבות בהם ואין לנו מה לעשות בנידון ואם כבר מקצוע אחד כן יכול אז אני חושב שכן צריך לעזור להם ולתמוך בהם, למרות שזה יפגע בנו בסוף.

skaramoosh

New member
הם צודקים בדרישות שלהם, אבל!

הם מנסים להשיג את המטרות שלהם בדרך הלא נכונה, פגיעה בבגרויות של מאות אלפי תלמידים שצריכים לסבול על חשבון המאבק הזה, היא לא צודקת, ולא שווה את זה. הם שובתים בכל שנה ועוד לא קיבלו מה שהם רוצים, הם צריכים לנסות לעשות את זה בדרך של משא ומתן, ונשיא ארון המורים ששכחתי את שמו נראה לי ממש כמו ילד קטן שמאיים שלא ילך לגן אם לא יקבל מה שהוא רוצה. הוא מצפה שבבת אחת המורים יקבלו העלאה בשכר? זה דבר שקורה בהדרגה, וגם המורים צריכים לוותר על משהו וללמד עוד שעות. אז בקיצור, הרעיון של המאבק צודק, הדרך שבה הוא מתבצע- לא.

למעלה