שלום!!

slayer510

New member
שלום!!

יש לי שאלה ואולי היא טיפשית, אבל האם יש עבודה באילת באוגוסט?? פשוט רציתי לעבוד באילת בחופש, אבל יש לי לימודים עד ה-16.7 וכל כך רציתי לעבוד שם!! את האמת, אף פעם לא הייתי באילת(בעיות כלכליות) ואני גם רוצה לנסוע, לראות איך שם!! תודה לעונים

slayer510

New member
ועוד משהו...

איזה אכסנייה הכי זולה באילת(ממש, אבל ממש הכי זולה)?? ותגידו גם את המחיר בערך! אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי לשהות במלון, זה המון כסף!! תודה

slayer510

New member
מצטער, השאלות רק ממשיכות לבוא!!

כמה עולה נסיעה באוטובוס אגד מב"ש לאילת???

harhanegev

New member
מחיר נסיעה מב"ש לאילת

הוא 55 ש"ח לכיוון אחד. מי שמעט שכל בקודקודו קונה כרטיס הלוך ושוב, ואז יש נהנחה של 15% וזה יוצא קצת פחות מ-50 ש"ח לכיוון. נסיעה טובה !

harhanegev

New member
אין "אכסניה הכי זולה",

והסיבה לכך פשוטה מאוד : יש שינויים תדירים במחירי האכסניות, ואין אחת שהיא תמיד הזולה ביותר. באופן כללי, האפשרות הזולה ביותר (אם אתה בא לבד) היא לישון בחדר משותף יחד עם אנשים שאתה לא מכיר, זה בדרך כלל עולה באזור 30-50 ש"ח ללילה. חדר לבד הרבה יותר יקר, בחופש הגדול יכול בכיף להגיע לאזור ה-200 ש"ח ללילה ואולי אפילו קצת יותר. האכסניות הזולות ביותר נמצאות ברחוב רתמים וסביבתו, שזה במרכז העיר, דקה ברגל מהתחנה המרכזית ובערך 10-12 דקות ברגל מהים (אל דאגה, העליה מהחוף לאכסניות לא דורשת מונית, יש כל 15 דקות עגולות אוטובוס פנימי של אגד שנוסע ישירות בלי עיכובים ובלי סיבובים). למשל, האכסניות: הבית הלבן של נתן אביב צבר קורין סאנסט המלון של פולטי (זה לא מלון, אבל ככה זה נקרא) הנסיך הקטן טאבה ואולי עוד כמה ששכחתי לציין. השלום

harhanegev

New member
יש עבודה - בהחלט כן. אבל תלוי בכמה דברים :

בן כמה אתה, מה הניסיון שלך, איך אתה מציג את עצמך (כן, יש הרבה פסיכולוגיה בסיכויים להתקבל), לכמה זמן אתה בא לעבוד, האם יש עבודות שאתה בשום אופן לא וכן לעבוד בהן, וכו'. באוגוסט בהחלט יש צורך רב בעובדים, אך סיכוייך למצוא עבודה תלויים במה שהזכרתי לעיל ובטח בעוד כמה דברים שלא חשבתי עליהם.

slayer510

New member
תודה רבה לך../images/Emo13.gif

תודה על התשובות!! ובקשר לעבודה, אז אני בן 18, יש לי נסיון בשטיפת כלים(במכונה), עבדתי באולם אירועים ואני יכול גם למלצר, למרות שאין לי ניסיון כל כך במילצור, אבל אני יכול לנסות!! אני חשבתי בכיוון של עבודה במלון ואת האמת, יש לי בן דוד שעובד באילת במלון והוא הביא לי כמה מספרי טלפון של עבודות באילת וגם בים המלח, ואני יכול להתקשר, אבל אני חושש שיסרבו לי, כי אני רוצה לעבוד באוגוסט!! תודה בכל מקרה, עזרת לי הרבה

harhanegev

New member
אני מאחל לך הצלחה רבה,

ואני מקוה שיבואו אחרים ויוסיפו מידע, יש כאן בפורום לא מעט שמבינים בנושא עבודות במלונות אילת הרבה יותר ממני..

למעלה