שלום...

sharki7

New member
שלום...

שלום. תגידו,איך אפשר להתחיל את כל התהליך הזה בכלל?תקשור וכו'..

הכוונה

עצם היותנו במימד הפיזי הוא תקשור וביטוי לו שאלתך מתייחסת כנראה ל - כיצד להכיר בכך ולהביא את העובדה הזו למודעות האישית בוקר של שבת שאמנם על פי השעון צהריים כעת אך באופן אישי ופרטני זה בוקר בעליל

אם כך

עצם הבעת השאלה היא תחילת דרך הגילוי תשובות אישורים והכחשות תבואנה בתורן אחת לאחת, וכולן כאחת תאשרנה את אמונתך הפנימית שאתה מאמין בה ויודע אותה כנכונה עבורך

שאלה זו כבר נענתה...שאל שאלה אחרת

כי כאמור כבר התחלת. קנה לך או השאל מחבר ספר בנושא התיקשור וההיפתחות אליו, זו התחלה טובה והתוצאה מי ישורנה עשה לך תמונה בדמיונך שאתה מתקשר מעולה והאמן בכך שאכן כך הוא, והתוצאה לא תאחר להגיע כמובן שאתה יכול לצייר גם אחרת והתוצאות תהיינה מדוייקות

cookimonster

New member
על איזה ספרים היית ממליץ?

חוץ מהמאוד מוכר של סאניחה רומן? יש עוד? חוצמיזה, כיצד אתה יודע בוודאות שהתשובות שקיבלת אכן נכונות..?

כי אתה מבין

תלוי נכונות למתי ובאיזה טווח ועל מה יש מצבים שהן נכונות ולא נכונות גם יחד אז איך אפשר להשיב לשאלה כזו תשובה היא תשובה ויש לה חיים משלה ולכן היא גם נכונה...תמיד

cookimonster

New member
קודם כל אני מבינה ולא מבין

ותודה
זה גם התשובה שאני קיבלתי

גם אם זו את

התשובות נשארות בעינן ונראה שפניתי לצד הגברי שבך שיקשיב לפן הנשי מן הסתמא הפן הנשי מראה נכון אחר ובדרך כלל נכון יותר אחלה שזו את ולא אתה

liv83

New member
תודה../images/Emo13.gif

אני קוראת עכשיו את "תקשור" של דר' קתרין רידל.. והיא מזכירה בספרה את סאניה רומן..

cookimonster

New member
ואת ממליצה על הספר?

יש מצב לקישור? כי כשחיפשתי בגוגל לא ראיתי אותו, איך הגעת אליו?

liv83

New member
הספר מעניין, טרם סיימתי אותו..

http://www.ima-adama.co.il/info/books/books_details/channeling_mirkam02_contact_kathrin-ridel.htm רק ביום יומיים האחרונים חזרתי לעסוק בעניין הרוחניות והתקשור, ובמקרה ניתקלתי בספר הזה אצלי בסיפרייה בבית..

למעלה