שלום

• פותח הנושא nuIIa
  • פורסם בתאריך

nuIIa

New member
שלום

לפני כמה שנים פגשתי מישהו שאמר לי שאני צריכה לדעת משהו, הוא ביקש ממני להסתכל לו בעיניים ואז מולי הפרצוף שלו השתנה, הרגשתי פחד ענק והפנתי את ראשי, הוא ביקש שאני ארגע ואסתכל שוב, שוב הפרצוף שלו החל להשתנות והפחד שהציף אותי לא נתן לי להמשיך למרות שהיתה לי הרגשה שהוא צודק, שאני צריכה לדעת, שכל החיים שלי הייתי צריכה לדעת. בזמן האחרון התחלתי להתענין בתיקשור (בנתיים בעיקר אני קוראת), אז עכשיו אני מבינה שמה שהוא עשה היה תקשור. העניין הוא שאני מרגישה בכל תא בגוף שלי שזה נכון ושאני צריכה להתקרב לנושא הזה עכשיו אך כשאני מרגישה התקדמות שוב מציף אותי הפחד הזה. מישהו יודע אולי מזה אומר? אולי זה לא הזמן שלי? הרגשתם פחד כשהתחלתם? תודה מראש על כל תגובה

בממלכת החי

פחדים מכליון ורצון הישרדות הם המפעילים תרגומם נמצא לאורך כל התנהלותנו על פני האדמה לרוחבה ולעומקה ולעיתים עוצרים לנו את הדרך הזמן שלך הוא עכשיו אם כל התאים בגופך אומרים כן, מדוע שפחד ערטילאי יעצור אותך מעשיה

סיריוס1

New member
הפחד הוא אי-רצון לידיעה, והתקשור הוא פיצוי...

...על אי-רצון זה בכך שזה ערוץ מוסכם ונעים לידיעה. ומה הידיעה שכל כך בלתי רצויה ? הידיעה מה מקור עולמך ביחס לחיי החברה. לפיכך, כדי לא לפחד אני ממליץ לך באמת ללכת בדרכי ההתפתחות הרוחנית שילמדו אותך דרכים רבות לקבל ידיעה בנועם ובאהבה. כי ידיעה שלילית היא סוג של אשליה שאנחנו לומדים בהדרגה להביט דרכה ללא מורא בחכמה ובאהבה שרוכשים בטיפוס הדרגתי ואיטי על סולם התודעה... בהצלחה בהתפתחות הרוחנית !

nuIIa

New member
תודה לשניכם

אז אני מתחילה בדרך של התפתחות רוחנית :) תודה רבה

מרגו7

New member
גם לי קרה מקרה דומה וגם אני פחדתי מאוד

אבל האדם אמר לי שמה שראיתי היו גלגולים קןדמים שלו.

למעלה