שלום (: חדשה פה, מתגייסת לעתיד. מי אתם ומה שלומכם?
N NoWords New member 11/7/07 #2 היי את. אני נעמה. מתגייסת אי שם בפברואר כרגע אבל יש מצב יקדימו לי :[. איזה תיכון למדת? ברוכה הבאה לפורום! אנחנו די נחמדים לרוב.
היי את. אני נעמה. מתגייסת אי שם בפברואר כרגע אבל יש מצב יקדימו לי :[. איזה תיכון למדת? ברוכה הבאה לפורום! אנחנו די נחמדים לרוב.
ס סבינה89 New member 11/7/07 #3 היייייי ) אני סבינה, מתגייסת עוד שבוע בדיוק, רביעי 18/07. מתי את מתגייסת? ואיזה תיכון באמת היית? עאעאההה, לא הבנתי מה קשור גיוס, אבל פסדר, נזרום..........
היייייי ) אני סבינה, מתגייסת עוד שבוע בדיוק, רביעי 18/07. מתי את מתגייסת? ואיזה תיכון באמת היית? עאעאההה, לא הבנתי מה קשור גיוס, אבל פסדר, נזרום..........
ר רויטל ולירון New member 11/7/07 #4 היי לך , ברוכה הבאה ואני את הגיוס עברתי מזמן..................... אי שם לפני 10 שנים +.... אבל היה נחמד מאד , מתגעגעת לתקופה ההיא.
היי לך , ברוכה הבאה ואני את הגיוס עברתי מזמן..................... אי שם לפני 10 שנים +.... אבל היה נחמד מאד , מתגעגעת לתקופה ההיא.
T TheSixthSense New member 11/7/07 #5 תודה אין קשר לגיוס. סתם פרט שולי שרודף אותי לאחרונה עקב גל המיונים וההתלבטויות למדתי בעמית, מתגייסת כנראה בדצמבר.
תודה אין קשר לגיוס. סתם פרט שולי שרודף אותי לאחרונה עקב גל המיונים וההתלבטויות למדתי בעמית, מתגייסת כנראה בדצמבר.
ח חןשסק New member 12/7/07 #7 היי, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני חן, נעים מאוד את יודעת לאן את מתגייסת?