שלום !

annaLOVExtina

New member
שלום !

מה שלומכם? אני אנה, ואני ואימי מחפשות דירה בראשון. שכנים שלכם תלו מודעה להשכרת דירתם? בבקשה תעבירו לי. אני גם מעוניינת ברשימה של מכללות ובתי ספר חטיבת ביניים טובים בראשון - אם אפשר את ההכי טוב, מבחינת גודל ולימודים. אגב - האם רחוב "הצופים" הוא רחוב טוב? כמה דקות ממרכז ראשון? האם הבתים טובים ויפים? תודה לכולם על העזרה, אנה.

באיזור מרכז..

העיר יש לך נרה חטיבות בניים את "אחרון הבילויים" ואת "המעיין" ועם את רוצה חטיבה טובה שלא באזור יש לך את "מקיף ח'" ו"אבני החושן" לגבי השאר אין לי מושג..

Shark Alarm

New member
חט"ב אבני החושן נחשבת טובה מבחינת ../images/Emo26.gif

תלמידים ורמת לימודים
לא אם תשאלו את תלמידי תיכון מקיף י' (ואני לא נמנה על תלמידי התיכון הזה- פשוט שמעתי מחברים)

cobainos

New member
אבני החושן

הידועה גם בשם "עברייני החושך" מחזיקה בממוצע בגרויות נמוך מאד ונחשב לבית ספר ממש על הפנים שרבים מנסים לברוח ממנו.

cobainos

New member
מעט מאד מידע

באיזור המרכז יש המון בתי ספר: באברמוביץ' וכצנלסון יש את אחרון הבילויים, המעיין ברמז ובאיזור הזה יש את בן גוריון ודורות והחטיבה הדתית בגן נחום יש את זלמן ארן ואהרן קרון (או שסגרו אחד מהם אם אני זוכר נכון)

היי,

אני מציע לך באזור המרכז אם את רוצה יש את נווה הדרים/מישור הנוף/ באיזור העיר. לגבי ביתי ספר: זלמן ארן, גן-נחום, גימנסיה ריאלית, רביבים.

למעלה