שלום

OR121

New member
שלום

יש לי שאלה טוב קודם כל אני נוסע למסע לפולין בתחילת אוקטובר.. רציתי לדעת מה צריך לקחת(ממש כל הציוד ).. מה המעלות שם בערך בתקופה הזו של השנה? והאם הכסך בפולין הוא עדיין זלוטי או כבר יורו? ואיך עדיך לקחת מזוודה גדולה ומזוודה קטנה ותיק לגב?או איך? וגם כל מה שיש לכם להגיד על מה שצריך לקחת...=) תודה...

תשובות

וואו ממש החזרת אותי שנה אחורה... אממ.. יש לך מלא רשימות מפורסמות בפורום של ציוד דרוש וגם במהלך ההכנה לקראת המסע בטוח יגידו לכם מה צריך.. אני הייתי באוקטובר השנה.. והיה קר... בין 5 ל-13 מעלות - (טיפ בבתי מלון שיש טלוויזיה להסתכל בחדשות כדי לשמוע את הטמפרטורות למחרת- מבינים אפילו שזה בפולנית, ככה לא תצא עם מלא שכבות שיחסית חם...) עד כמה שאני יודעת עוד לוקח קצת זמן עד שהיורו נקלט בפולין ועדיין משתמשים בזלוטי.. אבל אני בטוחה שיגידו לכם לפני שתסעו. אני לקחתי מזוודה בינונית- היו כאלה שלקחו מזוודה ענקית ולא יכלו להרים אותה. חשוב לקחת מזוודה שתהיה נוחה, שיכנסו בה כל הדברים עם קצת מקום- כי כשאורזים בשעה 12 בלילה אין בדיוק כוח לנצל את כל המקום. בנוסף לקחת איתך תיק גב שיהיה בו בקבוק מים- לא למטוס- ודברים חשובים כמו פלאפון, מצלמה, יומן, וכו... תדפדף בפורום ותמצא המון עצות... בהצלחה

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gifשלום

טאגליינס לגבי ציוד, אני לקחתי תיק מטיילים גדול ותיק גב, ו..זהו, כל השאר בקישורים [טאגלינס]
מסע מוצלח

למעלה