שלום

איתילשם

New member
שלום

שלום לכולם. לא מזמן התחלתי לגלוש ועכשיו אני מחפש ציוד או יותר נכון הכל חוץ מקייטים. אני בערך משקיע 4500 שקל (כל הציוד) לא משנה עם זה יד שניה במצב טוב. אשמח אם תמלצו-תשלחו קישורים. תודה רבה

hagit oz

New member
היי איתי

היי, ברוך בואך לספורט, אם הכל חוץ מקייטים אז זה אומר שאתה מחפש גלשן קייט וכל מיני תוספות?
חגית עוז

יש לא מעט אפשרויות

היי איתי, אם אתה מדבר על ציוד ללא קייט אז כנראה שמדובר בגלשן, טרפז וכו' כפי שחגית כתבה. בסכום הזה אנחנו במרכז הגלישה יכולים לארגן לך ציוד חדש (לדוגמא: גלשן, טרפז, לייקרה ועודף
)ולא משומש. ציוד משומש יעלה אפילו פחות מן הסתם. האפשרויות הן רבות וצריך גם לדעת כמה פרטים לגבי יכולת הגלישה שלך, מקום גלישה, משקל וכו'. מרכז הגלישה הם היבואנים של חברות כמו SLINGSHOT - ציוד קייט ו - DAKINE לציוד "היקפי" כמו טרפז, לישים וכו' הנחשבות כחברות מובילות בתחום בעולם. עדיף שתיצור קשר כדי שנדע בדיוק מה מתאים לך - תקבל הצעת מחיר ואז תחליט
ניר מרכז הגלישה

kiteaway

New member
ציוד

הי אתה הולך להשקיע יופי של סכום לציוד משומש ועבור סכום שכזה תוכל לקבל אחלה ציוד ומישנתון חדש יחסית אתה מוזמן ליצור קשר לחנות לקבל הצעה מסודרת או להגיע לבקר אנחנו נימצאים בבית ינאי 098666991 www.kiteaway.co.il תמיד אפשר ביקר יותר ובטח בזול יותר מימה שאתה מעונין להשקיע,יש מיבחר אפשרויות נירחב,,ניראה אותך ואת איזה ציוד יתאים לך הכי יעזור אם תיתן כמה פרטים כמו רמת גלישה,גובה,מישקל ,ואיפה אתה מיתכוון לגלוש בהצלחה

hagit oz

New member
ציוד

היי איתי, כמו שענו לך חבריי, תבחן באמת את על האפשרויות העומדות בפניך, תעשה בדיקה ותראה מה יותר כדאי לך גם מבחינה אנושית, מבחינה תקציבית ומבחינת הציוד כמובן. תראה, יש מגוון רחב של חברות ודגמים, היום יש בשוק הישראלי את החברות המובילות בעולם, באמת שכולן טובות, רק המלצה קטנה, לגבי מצנח עדיף לרכוש החל משנת 2005 - 2004 (יותר לכיוון ה- 05), לגבי הגלשן , לא כל כך משנה, לגבי טרפז צריך שיהיה לך נוח (עדיפות לטרפז ישיבה למתחילים). תראה, מה שאתה צריך להשלים אם זה לא מצנח והכוונה לגלשן, ליש לגלשן, טרפז, אביזרי בטיחות כגון: קסדה ואפודת ציפה כל הנ"ל לא צריך לעבור את ה- 3000 שקלים אם בכלל.... אולי עדיף בתוך התחלה שתשקיע בגלשן משומש וגדול יותר שיהיה לך קל להתחיל ורק עם הזמן תחליף אותו ותשקיע במשהו יותר חדש ושעד אז תדע כבר להבדיל בין סוגי ציוד וכו'. אם יש לך עוד שאלות, בכיף... מקווה שעזרתי, בהצלחה! חגית עוז

משומש או חדש? מה כדאי

לגביה דבריה של חגית, יש "ויכוח" די ישן לגבי מה כדאי לקנות. ציוד חדש או משומש למתחיל. לגבי קייט: הדיעה שלי היא שהכל תלוי כמובן בראש ובראשונה בתקציב. העדיפות היא לרוב לקנות חדש. תסכים איתי חגית אם אני אגיד שקייט משנת 2004 ייתן לרוב תחושה פחות טובה, שחרור פחות טוב, סלחנות וכו' מאשר קייט 2006/7 (כמובן מדובר באופן כללי ולא לגבי איזה דגם ספציפי כזה או אחר). לכן, אם יש תקציב אני ממליץ ללכת על חדש כעדיפות ראשונה - מי שידע להקפיד על כללים מסויימים לא יהרוס אותו כפי שטוענים חלק מהגולשים (אנחנו קיימים מספיק זמן בשביל לדעת שמכרנו ציוד חדש למתחילים והם לא חזרו בטענות אחרי חודש חודשיים
) לגבי גלשן: פה העדיפות היא למשומש מכיוון שהגלשן הוא דבר מאד זמני - בתלות בכמות ימי הגלישה והאימון שיהיו לך. מתחילים עם גלשן יחסית גדול ולאחר מכן יורדים בגודל הגלשן. תנסה למצוא דיל טוב שלא "יתקע" אותך עם גלשן שיהיה לך קשה להפטר ממנו לאחר זמן מה. אצלנו כאשר יש במלאי גלשן משומש למתחילים אנחנו מוכרים אותו במחיר הנקוב שלו אך נותנים אפשרות להחזיר אותו לאחר מספר חודשים ולקבל זיכוי על אותו סכום ששולם לקניית גלשן חדש. יוצא בעצם במקרה כזה שאתה מקבל את הגלשן שתצטרך אותו באופן זמני בלבד בהשאלה. אם נעשה חישוב קל במחירים ממוצעים (ניתן למצוא יותר זול או יותר יקר בהתאם למצב הציוד): גלשן משומש - 1300 ש"ח (כפי שציינתי ניתן להחזרה תמורת זיכוי מלא לקניית גלשן חדש). טרפז ישיבה של חברת DAKINE (חדש) - בין 395 ש"ח לבין 550 ש"ח. ליש DAKINE - בין 99 ש"ח ל - 145 ש"ח. קסדה של PROTEC (חדשה) - 230 ש"ח. אפודת הגנה עם יכולת ציפה של DAKINE (חדשה) - 450 ש"ח. במקרה ואתה לוקח בכל מה שרשמתי את הדברים שעולים יותר אתה מגיע לסכום של 2675 ש"ח כאשר הגלשן כמו שציינתי הוא בעצם בהשאלה עד שתלמד לחדד ותצטרך לרכוש גלשן קטן יותר. במקרה ותקנה את הפריטים היותר זולים2474 ש"ח. במקרים של קניית ציוד מלא תמיד ניתן לתת גם הנחה מה שאומר שהמחיר הסופי יהיה אפילו יותר נמוך ממה שכתבתי.

hagit oz

New member
תשובה מצויינת ../images/Emo24.gif

היי נירוש, אתה כבר עובר אותי בכמות השורות, מה יהיה?? אבל באמת, מסכימה עם כל מילה! חגית

מחכה להיות מנהל ../images/Emo9.gif

שנים אני מת להיות מנהל פורום אז אני מנסה לכתוב כמה שיותר (זה הולך לפי מספר מילים? )

למעלה