שלום נעיים מאוד לכולם ... חדשה כאן תגיד איך קונים כרטיס למועדון הזאפה
א אלינור61 New member 15/7/07 #1 שלום נעיים מאוד לכולם ... חדשה כאן תגיד איך קונים כרטיס למועדון הזאפה
O orianush New member 15/7/07 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אני אוריאן את מתכוונת למופע של איציק שמלי? את יכולה לרכוש כרטיס בטלפון הזה: 03-6499550 תהני וספרי לנו איך היה =] עוד מישהו הולך?
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אני אוריאן את מתכוונת למופע של איציק שמלי? את יכולה לרכוש כרטיס בטלפון הזה: 03-6499550 תהני וספרי לנו איך היה =] עוד מישהו הולך?
א אלינור61 New member 15/7/07 #3 ../images/Emo140.gif תודהה הוא מארח את שלומי שבת ...?????? יש לי שאלה שלומי נכנס לפורום ?
O orianush New member 15/7/07 #4 כן הוא מארח אותו.. ושלומי עוד לא נכנס לפורום.. הוא לא יודע להשתמש בזה חחח אבל הוא יודע על קיומו וב"ה הוא גם יכנס
כן הוא מארח אותו.. ושלומי עוד לא נכנס לפורום.. הוא לא יודע להשתמש בזה חחח אבל הוא יודע על קיומו וב"ה הוא גם יכנס
א אלינור61 New member 15/7/07 #5 תעזרו לי אני חייבת לדבר איתו איך אני יכולה להשיג אותו או את המנהלת שלו?
א אלינור61 New member 16/7/07 #8 איך שולחים הודעה פרטית מאמוד תודה רבה לך אבל אני צריכה הסבר בקשר להודעה פרטית סליחה על הבורות