שלום נראה פורום נחמד אני חדש כאן אשמח לקבל הסבר על הפורום ערב טוב
ש שוקולד מריר שולט New member 25/7/07 #2 ../images/Emo24.gif ברוך הבא פורום של חננות אין מה להסביר ....
ע עדי עמר 1 New member 31/7/07 #14 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif זה אומר שאני מתועבת??../images/Emo6.gif
R RichardSmith New member 25/7/07 #3 מצטרף לשמ"ש פשוט הרגש כמו בבית, הצטרף לדיונים השונים שכאן, גם ישנים יותר. אעלה דברים שאתה מאמין שיעניינו אותנו.
מצטרף לשמ"ש פשוט הרגש כמו בבית, הצטרף לדיונים השונים שכאן, גם ישנים יותר. אעלה דברים שאתה מאמין שיעניינו אותנו.
A AV80 New member 25/7/07 #5 תודה רבה אני חנון גאה ובקרוב מתחיל ללמוד באוניברסיטה כרגע זה בתהליך מת על היסטוריה אוהב סרטי דוקו ולאחרונה רואה סדרה של מדע בדיוני שמח להיות כאן
תודה רבה אני חנון גאה ובקרוב מתחיל ללמוד באוניברסיטה כרגע זה בתהליך מת על היסטוריה אוהב סרטי דוקו ולאחרונה רואה סדרה של מדע בדיוני שמח להיות כאן
S sagima New member 28/7/07 #10 ברור שקרה אתה רואה את הסידרה המזוויעה הזאת, ועוד לקרוא לזה "מדע בדיוני"?! אתה יודע כמה סופרי מד"ב מתהפכים עכשיו בקברם??
ברור שקרה אתה רואה את הסידרה המזוויעה הזאת, ועוד לקרוא לזה "מדע בדיוני"?! אתה יודע כמה סופרי מד"ב מתהפכים עכשיו בקברם??
ע עדי עמר 1 New member 1/8/07 #15 חחח. האמת היא שראיתי את התוכנית פעם אחת ואחרי בערך עשר דקות שגיחכתי לי על המשחק הגרוע... העברתי ערוץ.
חחח. האמת היא שראיתי את התוכנית פעם אחת ואחרי בערך עשר דקות שגיחכתי לי על המשחק הגרוע... העברתי ערוץ.