שלום...

שלום...

אני בטוחה שהודעת לא תחדש לכם דבר, אבל בכל זאת, רציתי לחלוק את הזעזוע שלי עם אנשי הפורום... לא מזמן היינו בסיור בחברון ואני פשוט יצאתי ממנו מדוכדכת ונטולת תקווה.... אני לא מבינה- למה אי אפשר לעצור אתצ המתנחלים האלו??? וכשאני אומרת לעצור- אני מתכוונת לא במובן הפיזי או בעזרת הליך משפטי כלשהו- אלא פשוט לקחת ולשים בכלא. חד וחלק.

דלת של חנות ברחוב הראשי

חנות שבעליה פונו ברחוב שפונה כולו והוכרז כ"אזור סטרילי".... רק ליהודים מותר ללכת בו.

אנטוליו

New member
../images/Emo4.gif הממ... לא ידעת שהיהודים הם עם נבחר

ומותר לו את מה שאסור לעמים אחרים?

wakka1

New member
תעשו לי טובה

ברוב הגדול מאוד של חברון ליהודים אין כניסה, ישנן פעולות נגד היהודים, מכירת בתים ליהודים עונשה מוות, ובכלל כל העסק הזה מתרחש בשטח של מגרש כדורגל. לנפח ככה דברים כאלה זה לא רציני.

"לעשות לך טובה" - להרשות לפושעים

האלה להמשיך בהשתוללותם? ואין להם מה לעשות בכל חלקי העיר, כול החלק הקטן בו הם מבצעים את פשעיהם בחסות המדינה. צריך להעיף אותם משם, כמה שיותר מוקדם.

ne ro

New member
זה לא יקרה בזמן הקרוב

ממשלות ישראל לדורותיהן הנציחו את הכיבוש. כל המשאבים של המדינה האוממלה הזאת הולכים לרצח ערבים, במקום להקשעי בפיתוח הארץ

אממ

אני גם מאד שמאלנית והכל אבל רציתי להגיד לכם שיש כאן שרשורים שמהצד ממש לא נראים טוב... עזבו איך שהם נראים- הם... אני לא יודעת איך להסביר... קיצוניים לגמרי. ולהגיד שכל המשאבים במדינה הולכים לרצח הערבים זו הגזמה מטורפת... לגרש את כל היהודים שעולים לישראל?- גם אם יש משמעות ועומק יותר עמוק להודעה הזאת- הכותרת ישר יוצרת אנטי.... אני בטוחה שהכותב רצה להגיד מעבר לזה, אבל האמרה הזו פשוט.... לא הבנתי לרגע באיזה פורום אני נמצאת. ורבין פקד לירות על ניצולי שואה? מתי? למה? והאם אני באמת עד כדי כך חיה בבועה שלא ידעתי פרט כל כך חשוב? (אני רצינית... אפשר להרחיב אולי בנושא הזה קצת?) וחזרה לנושא- כמו שאמרתי- אני חזק בשמאל- אבל אף אחד הוא לא שה תמים, אף אחד מהצדדים. לא היהודים ולא הערבים. אז במקרה של חברון מה שהולך שם (עם התפרעות המתנחלים) הוא באמת מתחת לכל ביקורת אבל גם הערבים הם לא מלאכים (אני מדברת בכלליות) ואני לא באה עכשיו לפצוח בויכוח מי יותר רשע ומרושע אבל אל תשכחו שלמטבע שני צדדים...... אולי אני לא מספיק נוטה שמאלה בשביל הפורום הזה אני לא יודעת.......

נראה לי

שהפורום נמצא כרגע במצב קצת מוזנח... לכן אני מציע לך, אם כבר בחרת לכתוב כאן עכשיו (כמוני למשל) המממ... לא להתייחס לפורום כאל מקשה אחת מגובשת

ובנוסף,

כשאת רואה הודעת-זבל, הטוענת שרבין "רצח ניצולי שואה" ו"הורה לירות באנשים ששחו לחוף", את רשאית ללחוץ - מתחת להודעת-הזבל הזו, משמאל - על "תלונה על הודעה". אני כבר לחצתי, אבל מערכת תפוז התעלמה.

../images/Emo4.gif

אבל יש מקרים שזו פשוט עבריינות פלילית לשמה.... הרס בתים??? מכות??? אבנים??? תקיפה? השחתת רכוש ועוד ועוד............ וכשיודעים מי זה..... גם על רצח יבליגו?

השלטונות בהחלט "יבליגו",

וליתר דיוק - יעודדו את המשך השתוללות הפושעים. את באמת מאמינה שהם "לא יודעים"?

אני יודעת שיודעים ולא עושים כלום...

אבל אני לא רוצה להאמין שכל זה בכדי "להשתלט" על חלק מחברון...

ותמונה נוספת

עוד דלת של חנות שהולחמה... עוד אזור שמוכרז כאזור סטרילי שרק ליהודים מותר לעבור בו... וכתובת גזענית. איך לא.

למעלה