שלום!!! חדש פה
ה הדוכס הרומני New member 30/7/07 #3 היי סושי אני יכול לקרוא לך סושי,נכון?! שלום...מה קורה?תספרי על עצמך קצת...
P Paranoid Eyes New member 30/7/07 #6 חחחחח איך הגעת לסושי??../images/Emo6.gif אני נראית לך יפנית בלאט? הכל טוב.. מה אתה רוצה לדעת, אני כמו ספר פתוח P:
חחחחח איך הגעת לסושי??../images/Emo6.gif אני נראית לך יפנית בלאט? הכל טוב.. מה אתה רוצה לדעת, אני כמו ספר פתוח P:
P Paranoid Eyes New member 30/7/07 #7 עוד שעה מתחיל המחזמר רומיאו ויוליה.. בכיכובן של המנהלות.. מיטלל היא רומאו.
P Paranoid Eyes New member 30/7/07 #9 יש מצב שליר.. אמרתי שתי המנהלות לא? טיפש חסר תקנה!! על מי אתה ממליץ? כי אם זה עליך, אני מצטערת אני לא עושה עבורך מגבית בשביל הגדלת חזה!
יש מצב שליר.. אמרתי שתי המנהלות לא? טיפש חסר תקנה!! על מי אתה ממליץ? כי אם זה עליך, אני מצטערת אני לא עושה עבורך מגבית בשביל הגדלת חזה!
P Paranoid Eyes New member 30/7/07 #11 אוי ואבוי בנאדם! אני לא מבינה אותך!! הצרת נרתיק?!?! איך אתה רוצה בדיוק שרומיאו יהנה?! הוא לא בקטע של בתולות! חסוס בן מרים הנפקנית!
אוי ואבוי בנאדם! אני לא מבינה אותך!! הצרת נרתיק?!?! איך אתה רוצה בדיוק שרומיאו יהנה?! הוא לא בקטע של בתולות! חסוס בן מרים הנפקנית!