שלום!

יאמי 5

New member
שלום!

ראיתי לפני כמה דפים דיון על קורסים ויש לי כמה שאלות... קודם כל - נראה שיש אנשים בפורום שעובדים בסידור פרחים בלי ללמוד את זה בכלל- האם זה באמת לא הכרחי? האם אני יכולה להציע את עצמי כשולייה בחנות וילמדו אותי תוך כדי? או לבקש מאמא שלי ללמד אותי (היא עשתה קורס)? חוץ מזה- הקורס של זר4יו - האם מספיק הקורס הבסיסי או שצריך לעשות את שני הקורסים? מישהו עשה ויודע איך זה? ואם באמת הם עוזרים אחר כך למצוא עבודה? באופן כללי- אנשים מחפשים שוזרים? וכמה אפשר להרוויח בזה? תודה!

taltal ben zino

New member
השאלה שלך מורכבת..

ולכן יש לה כמה תשובות.. יש חנויות פרחים שלא מוכנות לקבל אנשים שלא עברו קורס משום שקיים חוסר ידע אבל לעומת זאת גם יש חנויות שכן מוכנות לקבל עובדת שמוכנה ללמוד דרכם והם מפתחים לה את חוש העיצוב בפרחים.. אבל חשוב לדעת שיש כאלה שכמה שהם ילמדו לא יהיה להם חוש לעיצוב פרחים.. ובכן אם אמך תלמד אותך זה יכול לתת לך בסיס וככה תהיה יותר מוכנה לגשת לחנויות פרחים.. ולגי הקורסים של זר פור יו אני לא מתמחה בהם משום שלא עברתי אותם.. מקווה שעזרתי לך :) בהצלחה בהמשך דרכך :)

יאמי 5

New member
תודה טלטל

עשיתי היום מחקר קטן ומצאתי קורס באזור ירושלים ממש זול- קורס בסיסי + קורס מתקדמים יצא לי בערך כמו הקורס הבסיסי של זר4יו ... הבעיה היא שזה לא מקום מוכר... האם לדעתך שווה להשקיע כסף בשביל השם של המקום?

taltal ben zino

New member
ממש לא..

העיקר שעברת את הקורסים זה מה שרצוי.. ובדרך כלל חנויות פרחים מכירים המון חנויות והמון מקומות שמעבירים קורסים.. ולפי ידיעתי מקבלים אותך לעבודה לפי ידיעותייך המעשיות בעבודה.. לא לפי הקורסים שעברת.. וכמו שאמרתי מקודם.. אם יש לך את הבסיס שלך, חנויות פרחים יהיו מוכנות לפתח לך אותו.. החשוב בעיקר זה ''העבודה על השטח'' ולא רק שם הקורס שעברת.. מקווה שעזרתי :)

יאמי 5

New member
תודה טלטל! ועוד שאלה אחת...

אני מקווה שאני לא נודניקית... יש לך מושג כמה מקבלים לשעה? שוב תודה על הסבלנות!

taltal ben zino

New member
אמ.. את לא נודניקית

למה יש פורום :) ?! אמ.. נירא לי שכר מינימום.. אני יברר לך :)

למעלה