שלום..

אמיר 91

New member
שלום..

רציתי לדעת האם הבגדים בפולין זולים יחסית לארץ?? גינסים חולצות קפוצונים וכו(לא חובה מותגים היקר שיהיו איכותיים) והאם 450 זלוטי יספיקו??

dandobin

New member
נסיון לענות

בגדים בפולין יקרים. שווה לקנות משהו למזכרת אבל ממש לא לעשות קניות (כמו למשל בארהב שזה פשוט משתלם). 450 זלוטי הם הרבה מעבר למה שאתה צריך. תקצץ בחצי.

לזרושקה

New member
בקשר לבגדים - אין לי מושג.. אבל

בקשר לכסף.. אממ.. זה ממש תלוי במסע עצמו. אם אתם תצטרכו לממן לעצמכם ארוחות צהריים.. מזכרות זה תמיד נחמד.. הם גם די זולות (למשל בקראקוב, ובזקפונה..) בעצם זה די תלוי מה אתה קונה.. יש דברים יקרים, ויש דברים סבירים.. 450 זלוטי זה באמת מוגזם.. עדיף שתתחיל עם קצת זלוטי (נגיד 100-150) ואם יחסר לך תחליף בפולין מדולר/יורו לזלוטי..

AmiTutiT14

New member
וואי...

אני הבוקר חזרתי מפולין, וזה בכלל לא מה שחשבתי שיהיה. עזוב את הבגדים, את הקניות, תתמקד במה שבאמת חשוב, תתחבר לצד הרוחני ולאמת הפנימית שלך. בכל אופן, כן זול שם. אני לא יכולה להגיד לך אם 450 זלוטי יספיקו לך כי זה אינדבידואלי, תלוי מה תרצה לקנות. אם אתה לא מהבזבזנים אז גם 50 זלוטי יספיקו לך.

N B I

New member
לפי דעתי אין כל כך מה לקנות

בפולין, כאילו אתה נוסע לעיר העתיקה של קראקוב, אחד המקומות הבאמת יפים ובמקום לספוג לתוכך את האווירה תיכנס לחנות של פומה? בגדים שם יותר יקרים מהארץ, ולא ממש שווה לקנות. אלא אם כן אתה מעוניין בחולצות מיוחדות (להקות, קריקטורות וכאלה) מדי פעם יש חנויות מאוד מעניינות שאין מצב שתמצא בארץ.

Pukipsey007

New member
לא ראיתי שם בגדים כמעט

חוץ מאיזה דוכן קטן. בכל מקרה, מסע מוצלח

למעלה