שלום אני מיכאל ואני קורא נאמן בפורום שוביניסט גאה ואשמח להצטרף לקהילה...
S sepul New member 10/8/07 #1 שלום אני מיכאל ואני קורא נאמן בפורום שוביניסט גאה ואשמח להצטרף לקהילה...
C clutchless New member 10/8/07 #2 אין בעיה.. לך תרצח 3 זקנים, תטגן 5 חתולים ותאנוס 3 קטינות, תרצח אחת מהן ואז תזיין אותה שוב. תצלם הכל כדי שנאמין לך שבאמת עשית את זה ותחזור.
אין בעיה.. לך תרצח 3 זקנים, תטגן 5 חתולים ותאנוס 3 קטינות, תרצח אחת מהן ואז תזיין אותה שוב. תצלם הכל כדי שנאמין לך שבאמת עשית את זה ותחזור.
זאדק הערס הפולני Active member 10/8/07 #1 לא לא לא !! הכל הפוך .. זה לך תטגן 5 זקנים ותהרוג 3 קטינות ותאנוס 3 חתולים ואז תהרוג את אחד מהם ותאנוס בעזרתו את אחת הקטינות ... ../images/Emo3.gif
לא לא לא !! הכל הפוך .. זה לך תטגן 5 זקנים ותהרוג 3 קטינות ותאנוס 3 חתולים ואז תהרוג את אחד מהם ותאנוס בעזרתו את אחת הקטינות ... ../images/Emo3.gif
R Roobie New member 10/8/07 #3 ברוך הבא clutchless כבר נתן לך הנחיות ראשוניות, אז אנחנו מצפים לביצוע ולצילום הוכחות.
S sepul New member 11/8/07 #6 תודה אל הקבלת פנים... אני אשיג הוכחות בהקדם.... בנתיים חידה בישבילכם... תהנו
S somebodddy New member 11/8/07 #11 יוריקה! שימו לב - העשן מהארובה נע שמאלה, אבל - למטה כתוב שהוא נע ימינה.