שלום

• פותח הנושא doty
  • פורסם בתאריך

doty

New member
שלום

אני נמצאת כרגע בקשר מיני עם ידיד שלי מהלימודים. הכרנו חצי שנה לפני שנכנסנו לקשר הזה. אני יודעת שהוא לא מעוניין בקשר רציני, והחלטתי שזהמתאים לי, ושאני מנסה פעם ראשונה קשר מיני. אני בתולה, ואני מאמינה שאאבד את בתוליי בתוך כמה שבועות. הוא היה אצלי לפני כמה ימים, ושנינו נרדמנו, וקמנו בבוקר, כשאמא שלי הייתה ערה. רגשותיי לגבי זה מעורבים קצת. מצד אחד שמחתי שישן אצלי, מצד שני זה הזכיר לי קשר רציני שכולל בתוכו אהבה, ובנוסף, הרגשתי כאילו אני צריכה לתת לאמא שלי הסברים על מה שקרה.. (היא לא שאלה אותי, אבל חשבתי על זה...) ואני קצת מבולבלת. אני לא יודעת איפה עובר הגבול בין 2 מערכות היחסים האלה. מי מציב את הגבול, והאם זה נכון לתת לו להישאר לישון אצלי? אני מניחה שלא, אבל אשמח לייד מכוונת, למישהו שידריך אותי כדי שהדברים יהיו קצת יותר בהירים עבורי. תודה רבה

gringole

New member
אז ככה

הכל חוקי כל עוד את לא מפתחת רגשות כלפי הבחור. לא שאסור לך פשוט את תפגעי מזה כי הוא לא מחפש מערכת יחסים רצינית. אבל תשאלי את עצמך את השאלה הבאה - את באמת רוצה לאבד את הבתולים עם בחור שלא אוהב אותך באמת? אני יודעת שזה נשמע כמו שאלה של סבתא אבל אני מכירה הרבה בנות שאחרי זה הצטערו על: 1. קיום יחסים בגיל צעיר מידי . 2. איבוד בתולים לא עם מישהו שאהבו\אהב אותם באמת. אחרי כמה זמן את עלולה להבין את זה ולהתאכזב. ורק שתדעי שאם את בסופו של דבר תתאהבי בו לא בטוח שזה יקרה גם לו. ועוד דבר - אמא שלך כלה!! היא לא שאלה אותך כלום? חחח תתני לה צל"ש. אם את ואמא שלך ביחסי חברות טובים אולי את יכולה לקחת ממנה גם כמה עצות. יש להן שכל בריא לאמהות האלה. בהצלחה!

doty

New member
24 זה צעיר מידיי?

אני לא חושבת... האמת שחשבתי על השאלה הזאת הרבה... אני לא מרגישה שזה גיל צעיר מידיי לאבד את הבתולים, ולא חבל לי שאני עושה את זה עם מישהו שלא אוהב אותי. כי למרות שהוא לא אוהב אותי, אני מרגישה מאוד נוח עם הגוף שלי, ועם המיניות שלי. אני מרגישה שטוב לי הדרך שבה הקשר הזה מתנהל, ונוח לי איתו. מלבד, למדתי מקשרי העבר שלי שזה חשוב לשתף ברצונות ההדדיים, ולאמר מה עושה ומה מרגיש לי טוב. ובינתיים אנחנו מתקדמים עם זה, וזה טוב, כי זה נותן לי הרגשה של שליטה במה שאני עושה. זה נובע מתוך בחירה ומתוך רצון שלי. ובפרט שמאוד חשוב לי שיכבדו אותי, ואני מרגישה שהוא מכבד אותי. אני יודעת את זה בכל פעם שאנחנו מגיעים לסיטואציה אינטימית, ולא קורה מה שאני לא רוצהבינתיים שיקרה, שנשכב... הוא מאוד בא לקראתי, והוא פרטנר טוב, ואנחנו לומדים אחד את השני... כרגע כייף לי איתו, אני פשוט קצת מבולבלת, כי אני לא בטוחה האם יש גבולות שאני צריכה להציב בקשר הזה, בכדי לא להגיע למצב שאני נקשרת אליו, או מתאהבת בו. אני רוצה רק להינות, ולהרגיש חופשייה לעשות כרצוני. ברור לי שאין פה ספר חוקים, אבל אני מניחה שיש איזשהם נורמות שמקובלות בקשר כזה או אחר... דברים שמקובל לעשות ודברים שלא.. אני חסרת ניסיון בכל הנוגע לקשרים מיניים, ובגלל זה חשוב לי להבין אותם, כי אני לא רואה את ההשלכות של זה לתווח הארוך כרגע... ז"א, נראה לי שזה לא ישפיע, לא הערב האחד הזה שהוא ישן אצלי, אבל אם זה יקרה שוב אז אולי כן יהיו לזה השלכות. אמא שלי באמת כלה, והיא גם הפתיעה אותי שהיא לא שאלה... אני חושבת שהיא רוצה לשאול אותי אבל לא יודעת איך. אני ארגיש הרבה יותר טוב אם לא אצטרך לתת על זה תשובה.

kiaora

New member
תשובות

קודם כל כמובן שגיל 24 זה לא צעיר מדי. זה גיל מאד מאוחר בשביל זה ואני באמת ממליץ לך לזרום בעסק עם הידיד, מכיוון שככל שעובר הזמן יהיה לך יותר קשה. לגבי הסכנה בהתאהבות ובהקשרות, סיכוי סביר שזה יקרה, כי בכל זאת הוא הולך להיות הראשון שלך אבל גם אם כן, זה יעבור. אמא שלך בטח שמחה שאת עם מישהו כי זה לא כמו מישהי בת 16 שמביאה את החבר לישון אצלה וההורים מתעצבנים לפעמים, אלא משהו שאולי יכול להסיר ממנה כל מיני דאגות לגביך.

doty

New member
תודה

עזרת לי מאוד. זה מנחם לקרוא את מה שכתבת. אני מפחדת להיקשר, ואני יודעת שיש זסיכוי גבוה שזה יקרה, למרות שכרגע אני לא מרגישה על עצמי. אבל יחד עם זאת אני יודעת שהרבה אנשים עוברים את זה, והרבה בנות נפגעות וממשיכות הלאה כרגיל בחייהן. לוקחות איתן עוד סיפור, וניסיון, ויודעות יותר לגבי מה שהן רוצות ומה שהן לא רוצות מהגברים הבאים שייכנסו לחייהם. תודה

dunga3

New member
לא כל הגברים עשוים מבטון

אני לא מכיר בן אדם שלא מפתח רגשות,אם הוא נשאר לישון אצלך אז הוא מרגיש קרוב אלייך או שהוא הומלס,גם גברים מפחדים או לא מודים ברגשותיהם והוא מבלה איתךולא שוכב איתך כי הוא מרגיש משהו אליך אלא אם כן הוא אנטרופולוג עם הזמן הרגשות של שניכם יתבהרו אם תרצו או לא ,לכי על זה ובגדול גם אם בסופו של דבר לא יצא מזה כלום זה עדיין משהוא נקי ויפה,כמו שצריך

למעלה