שלום

שלום

שבוע הבא אני טסה לאיה נאפה וזה בעצם הפעם הראשונה שאני בכלל טסה... אז יש לי כמה שאלות שאשמח אם תענו... הבנתי שאני יכולה לקנות רק 5 פקטים סיגריות... אני יכולה פקט אחד לסחוב איתי לאיה נאפה? אמרו לי שיעשו לי בנמל שמה בעיות.... אם לא אז סתם להביא כמה קופסאות אפשר? ידיד הזוי שלי אמר שיחרימו לי! לא יודעת, לא נראה לי הגיוני... עוד דבר- מה לגבי אלכוהול? הבנתי שבדיוטי פרי זה יותר זול מהארץ... קיצ אפשר לקנות בדיוטי ולהגניב למזוודה? ואיך אני עושה את זה אם אני מוסרת את המזוודה לפני הדיוטי? עכשיו שאלות בסיס :) מה המקס' שהמזוודה יכולה לשקול? ואפשר לעלות למטוס עם ילקוט? מה המקס' משקל שלו? המוווווווווווווווווווווון תודה :))))

חח איזה שטויות..

את יכולה לעבור לאיה נאפה עם פקט אחד כן ועוד 4 להשאיר במכס...לא עושים שום בעיות היינו 5 חבר'ה כל אחד נסע עם פקט לנאפה זה לא עובר על החוק... לגבי אלכוהול תקני רק בדיוטי פרי בישראל זה יותר זול ממקומות הרגילים בארץ ויש אחלה מבחר ואת יכולה לטוס עם המון אלכוהול (יש הגבלה מסויימת אבל היא ממש גבוהה אז אם את לא רוסייה לא תהיה לך בעיה) אנחנו גם עברנו עם 4-5 בקבוקי אלכוהול ולא עשו בעיות לא על סיגריות ולא על אלכוהול... עכשיו בנוגע לשאלה המוזרה על המזוודה אני הבנתי שהמקסימום זה בסביבות 22-23 קילו ואחרי המשקל הזה תצטרכי לשלם על משקל עודף...אבל אל תתפסי במילה זה אמור להיות בסביבות המשקל הזה...שלי שקל 19 לא הייתה בעיה.. ולמטוס את יכולה לעלות עם התיק האישי שלך של הממתקים, אם פי 3 וכל שאר הדברים שתשימי שם..

Shimrita17

New member
היי :)

לגבי הסיגריות - אין לי תשובה, אני לא מהמעשנים
בדיוטי פרי האלכוהול לא יקר כ"כ. קראתי פה כמה הודעות של חבר'ה שאומרים שלא שווה לקנות בדיוטי, אלא בנאפה, כי האלכוהול יותר זול שם בכמה חנויות ספציפיות. בכל אופן, לי אין מושג בקטע הזה, אני קניתי בדיוטי. כמו שהבנת - אי אפשר להגניב את זה למזוודה, כי את מוסרת אותה לפני P-: את מעלה את הבקבוקים איתך למטוס. המזוודה אמורה לשקול בערך 20 קילו אם אני לא טועה
אפשר לעלות למטוס עם ילקוט, בהחלט...לא באמת בודקים את המשקל שלו..חח... תהני !!!!

למעלה