שלום^^

DanDaniel1

New member
שלום^^

היי! קוראים לי דניאל, פעם ראשונה שלי שאני כותבת כאנ בפורום ואולי גם האחרונה. כמובנ שחתמתי על העצומה כי אני מתה שהוא יבוא לארצ! אבל אחת מהילדות שם כתבה וצדקה "ככה לא מארגנים דברים!! רוצים שהוא יבוא? תזיזו דברים! תקשרו ליחצנים שלו בחברת תקליטים בארץ..שלחו דברים לחברת תקליטים שלו בארה"ב..כנסו לפורומים של פו"ב או טוקיו הוטל ותראו אזה מאמצים! עצומה לא תעזור הרבה.." אז אני מוכנה לעשות הכל כדי להביא אותו, השאלה היא אם אתם רוצים. אז מי שרוצה ל"הזיז דברים" אז דברו איתי, וכדי שנהיה מספיק כדי להצליח בזה. עצומה לא תעשה את שלה לבד.

היי בקשר לעצומה

גם אנחנו חושבות שכדי ל"הזיז את הדברים" או שאת לא קוראת לזה אנחנו מאוד צריכות עזרה ונשמח מאוד אם תעזרי לנו נ.ב תודה על ההתעניינות

מגיבה לך...

קודם כל איך בדיוק נזיז דברים???נתקשר ליחצנים שלו???כן איך נשיג מספרי יחצנים שלו בחו"ל ולמה את חושבת שהם יקשיבו לילדות בנות 14 או 16???כל בקשה שג'סטין יבוא לארץ מסויימת ומעריצה תתקשר הם יביאו אותו???טעות!!!!הם לא יודעים כמה יבואו להופעה של ג'סטין בארץ והם צריכים לדעת ששוה להם לארגן כזה דבר. עצומה זאת התחלה נפלאה אני חושבת....לפני שמתקשרים לכל מיני מקומות ומארגנים....צריך להראות להם הוכחות כלשהם ביד שהם לא יביאו את ג'סטין סתם......

1mayush

New member
צודקת.

אני מתה שג'סטין יבוא לארץ !! זה יהיה אדיר !! אפשר קישור לעצומה?

למעלה