שלום :)

Hadarl66

New member
שלום :)

אהלן. קוראים לי הדר, ויש לי התלבטות ואשמח אם תייעצו לי.. עוד בערך חודש וחצי השכבה שלי טסה לפולין. יש לנו 2 אפשרויות-לטוס לפולין,או להישאר למסע בארץ. אני ממש ממש מתלבטת מה לעשות. מצד אחד-אני ממש רוצה לנסוע,לחוות ולראות. זה חשוב. ומצד שני-אני ממש מפחדת. ואני גם לא ממש בריאה,שזה גם שיקול שחשוב לי. אני אשמח לדעת אם אתם ממליצים/לא ממליצים לנסוע ולמה. תודה!!

דעתי

את מציינת שאת לא ממש בריאה- תלוי באיזו רמה... מה גורם לך לזה? אני אחת שאוהבת מאוד לקרוא ולשמוע סיפורים על השואה, וביקרתי במקומות בארץ לזכר השואה-משואה, יד ושם ועוד.. אבל שום מקום לא העביר את העוצמה, כמו בפולין... אני ממליצה מאוד לצאת למסע..שוב, תלוי בך ובמצב בריאותך

Hadarl66

New member
-->

יש לי סחרחורות,כאבי ראש,חולשה והרשימה עוד ארוכה.. אבל אני מצליחה איכשהו להתמודד עם זה ביום יום. מה שאני מפחדת-זה שאני לא יצליח להתמודד עם זה שם. תודה על התגובה!

לזרושקה

New member
לפי דעתי

כמו שכבר אמרו בתגבובה לפני, יד ושם, סיפורים ועדויות לא מעביר באותה עוצמה ומשמעות (לפי דעתי) כמו פולין. בפולין זה כ"כ שונה. את עם עוד אנשים במשלחת, ובקבוצת משלחת שלך. סביר להניח שגם תעברו הכנה והכל.. בקשר למצב הבריאותי. סביר להניח שגם יצטרף חובש, או רופא למסע שלך, וחוץ מזה.. אם את מודעת למצבך הבריאותי, אז תקחי את התרופות/כדורים הדרושים לכך (בהמלצת רופא!) או שתתייצעי עם רופא/מורה/יועצת בבית ספר.. בכל מקר - אני מקווה שתגיעי להחלטה נכונה ותעשי מה שנכון לך

///

את מפחדת שזה יתגבר בגלל המידע שתקבלי? זעזוע אולי...? לדעתי חשוב שתידעי את המורים המלווים בדבר, ותקחי איתך את כל התרופות שאת צריכה... גם אני נסעתי בחורף- שרובו בארץ אני חולה, אבל דווקא שם ,חוץ מיום אחד, הרגשתי בסדר. אולי כדאי שתתיעצי עם רופא משפחה מה כדאי לעשות, אולי תרופה קצת יותר חזקה שתשפיע ליותר זמן...

N B I

New member
היי הדר

אהלן, קודם כל לפני החלטה גדולה כמו זו אני חושבת שאת צריכה ללכת לדבר עם רופא מומחה לפני הכול. חבל שתחליטי לצאת ובסוף תגלי שאת חלילה לא יכולה. אני לא חושבת שצריכה להיות לך בעיה גדולה מדי מבחינת חשש לבריאותך. הייתה לנו מישהי שחלתה בדלקת גרון והמדריכה הפולנית שלנו לקחה אותה לבית חולים בלילה והיא קיבלה כדורים כמו שצריך והמשיכה את הטיול בלי בעיות. היתה לנו גם מישהי ששכחה כדורים לרגישות מסויימת שיש לה והרגישה ממש לא טוב באחד הלילות, במסלול שלמחרת היא לא יצאה לחלק הראשון שלו אלא נשארה באוטובוס והזמינו לה רופא שטיפל בה והכול היה בסדר. אף אחד לא יזניח אותך שם. בהצלחה בכל בחירה שלך, נטע.

Pawel

New member
דעתי היא דיי ברורה

כול עוד זה סתם לנופש בפולין , בהחלט מקום מעולה לנופש לא פחות משאר המקומות אירופה אם זה למחנה השמדה , אני לא היתי נוסע ....

Hadarl66

New member
תודה רבה רבה לכולם על התגובות!

בהחלט עזרתם לי, ואני גם מתכוונת לדבר עם המורה שלי, ועם הרופא שלי. אני מקווה שהכל יסתדר ויהיה בסדר. שוב-תודה רבה!

למעלה