שלום

שלום

איך אמורה בת 36 נשואה שנה וחצי ללא ילדים, להתמודד מול בעלה שצועק עליה ומכנה אותה בכינויים על "טעיויות" שלה, כאשר כל שהיא מנסה לעשות במישור של לדבר לא עוזר וכאשר היא בת 36 ורוצה כבר ילדים ממנו וכאשר הוא טוען שהוא לא צריך טיפול ולא מוכן לטיפול ?

מאוד פשוט :

א - היא לא אמורה. ב - היא לא צריכה להישאר במקום שעושה לה רע ג - היא אמורה להגיד תודה שאין לה ילדים והיא לא "כבולה" למישהו. ד - היא אמורה להבין שלמרות השעון הביולוגי המתקתק - האושר האישי והשלמות עם התא המשפחתי שאליו היא מעוניינת להוסיף ילדים - חשוב יותר.

magenta73

New member
הייתי שמחה אם היית מפרטת קצת

עכשיו זה ממש "באוויר" מה שכתבת. אשמח לקצת יותר פרטים, מקרים מסויימים או התנהגות ספציפית, בכדי שאני אוכל יותר לנסות לעזור לך.

קצת לא ברור :

הדס , ונגיד שהיא מפרטת... מה זה ייתן ? חוץ מאולי נקודות זכות כלפיי אותו בחור. שורה סופית - עפ"י הכתוב ואופן הכתיבה - לא טוב לאותה גברת במקום בו היא נמצאת - אך הרצון בילדים (ואני מניח שגם תיקתוק השעון לא מוסיף) גורם לה לחשוב פעמיים לגבי שינוי. אני אישית חושב שממש לא משנה עם אותו בחור - הוא טלית שכולה תכלת - לה לא טוב - וכן, אולי הבעיה היא בה בלבד - אך כל עוד ישנה בעיה שכזו - עדיף לא לשקול להביא ילדים.

magenta73

New member
ואני אישית רוצה יותר פרטים לפני שאני הופכת

לורדה. וחוץ מזה... זוגיות היא זוגית, משמע שני אנשים תורמים או שלא להיווצרות הזוגיות הזו. טובה או רעה.

למעלה